Σινσινάτι: Πρεμιέρα για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα κάνουν απόψε πρεμιέρα στο 1000άρι του Σινσινάτι.

Ο Έλληνας τενίστας είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο κεντρικό court πέριπου στις 21.30 με 22.00 ώρα Ελλάδας. Απέναντί του ο Αμερικανός Μπεν Σέλτον, με τον οποίον θα παίξει αντίπαλος για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο Porsche

Court κόντρα στην Σοράνα Κιρστέα. Με την Ρουμάνα τενίστρια έχει παίξει αντίπαλος άλλες δύο φορές η Ελληνίδα, με την Αριστέα να είναι νικήτρια.
Το ματς του Τσιτσιπά έχει προγραμματιστεί τρίτο στο Center Court, γύρω στις 21:30 με 22:00 ώρα Ελλάδας, απέναντι στον Αμερικανό Μπεν Σέλτον και θα είναι η 1η τους συνάντηση.

Στο κεντρικό γήπεδο παίζουν επίσης οι Νόβα Τζόκοβιτς, ο οποίος στις 02:00 τα ξημερώματα αντιμετωπίζει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα. Ακόμα στο κεντρικό court θα αγωνιστούν η Ίγκα Σβιόντεκ, η Τζέσικα Πεγκούλα και η Κόκο Γκοφ.

Στο Grandstand ο Ντανιίλ Μενβέντεφ θα… ανοίξει το πρόγραμμα κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι. Ο Γιανίκ Σίνερ θα ακολουθήσει κόντρα στον Ντούσα Λάγιοβιτς. Στο πρόγραμμα βρίσκονται οι αγώνες της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Αν Λι και του Φρανσίς Τιαφό απέναντι στον Σταν Βαβρίνκα.

The post Σινσινάτι: Πρεμιέρα για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα