Εξωπραγματικός Μονφίς: Νίκησε τον Νόρι στο Σινσινάτι με ένα… πόδι (vid)

Συνέχεια στις μεγάλες εμφανίσεις έδωσε ο Γκάελ Μονφίς, πετυχαίνοντας μία τεράστια νίκη απέναντι στον Κάμερον Νόρι με 3-6, 6-4, 6-3. Ο Γάλλος πανηγύρισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του Masters στο Σινσινάτι, κάνοντας πέρα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Μετά από δύο ώρες και 10 λεπτά, ο Γκάελ Μονφίς πήρε την 6η νίκη σε 8 αναμετρήσεις στα αμερικανικά τουρνουά. Ο Γάλλος έκανε τα αδύνατα – δυνατά κόντρα στον Νόρι, κάνοντας ανατροπή στα set.

Από νωρίς στο παιχνίδι, ο Μονφίς φαινόταν

να έχει ενοχλήσεις στο αριστερά πόδι. Κάλεσε ιατρικό time out και συνέχισε το ματς. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Γάλλος πατούσε καλύτερα στο court. Ωστόσο, μέχρι να νιώσει 100% καλά το πόδι του έχασε το πρώτο set με 6-3 από τον Νόρι.

Στο δεύτερο set ο Γάλλος με δύο breaks κατάφερε να στείλει την αναμέτρηση σε τρίτο σετ. Εκεί, αν και δέχθηκε break στο πρώτο game, με δύο δικά του στο 2ο και στο 9ο έκλεισε τον αγώνα, πανηγυρίζοντας τη νίκη και το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

Στον 2ο γύρο του Masters στο Σινσινάτι ο Μονφίς θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος νίκησε τον Τζον Γουλφ με 6-0, 3-6, 6-1.

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Εξωπραγματικός Μονφίς: Νίκησε τον Νόρι στο Σινσινάτι με ένα… πόδι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα