Σίφουνας η Σαμπαλένκα στην 8αδα (vid)

08:38 5/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Η Αρίνα Σαμπαλένκα έγινε η τελευταία τενίστρια που εξασφαλίζει την είσοδό της στα προημιτελικά του US Open, συμπληρώνοντας το παζλ της φάσης των “8”.

Το Νο2 του ταμπλό και σύντομα Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έπιασε σπουδαία απόδοση το βράδυ της Δευτέρας στο Arthur Ashe και επικράτησε 6-1, 6-3 της Ντάρια Κασάτκινα, παίρνοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του τελευταίου Grand Slam

της σεζόν.

Η κάτοχος του Australian Open, θα αντιμετωπίσει την Κινγουέν Ζενγκ η οποία νωρίτερα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε το Νο5 του ταμπλό και περσινή φιναλίστ στη Νέα Υόρκη, Ονς Ζαμπέρ.

“Νομίζω ότι παίζω σπουδαίο τένις. Αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν πάντα πράγματα που εξελίσσεις και γίνεσαι καλύτερη σε κάθε ματς που παίζεις” είπε αμέσως μετά η 25χρονη Λευκορωσίδα.

Για την επόμενη αντίπαλό της, την Κινγουέν Ζενγκ, η Σαμπαλένκα είπε: “Έπαιξε σπουδαίο τένις κόντρα στην Ονς. Δεν την έχω παρακολουθήσει στα προηγούμενα παιχνίδια της. Το πιο δύσκολο σημείο είναι ότι κινείται πολύ καλά και έχει βαριά χτυπήματα. Πρέπει να είμαι σωματικά και ψυχικά έτοιμη ότι πρόκειται να δεχθώ κάποιους winners. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και στο παιχνίδι μου”

Οι προημιτελικοί του US Open

Γκοφ-Οσταπένκο
Κιρστέα-Μούχοβα

Κις-Βοντρούσοβα
Σαμπαλένκα-Ζενγκ

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post Σίφουνας η Σαμπαλένκα στην 8αδα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα