“Σφραγίστηκε” το ντέρμπι στη Βαρκελώνη (vid)

Ο Λορέντζο Μουσέτι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Barcelona Open και “σφράγισε” το μεγάλο NextGen ντέρμπι του 2ου γύρου, κόντρα στο Νο10 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο 19χρονος Ιταλός, που αγωνίζεται στο 500αρι τουρνουά της Βαρκελώνης με Wild Card, επικράτησε του κατά 20(!) χρόνια μεγαλύτερού του, Φελισιάνο Λόπεζ, στον 1ο γύρο, με σκορ 6-4, 6-3 και πέτυχε την 3η του νίκη στη φετινή clay court season.

Ο Αλιασίμ, τον περίμενε στον 2ο γύρο από την ημέρα

της κλήρωσης, μιας και πέρασε με bye από τον 1ο γύρο, ενώ ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη στη χωμάτινη επιφάνεια για φέτος, μετά και την έλευση του Τόνι Ναδάλ στο team του.

Complimenti @lorenzomusetti_ the Italian beats Feliciano López in straight sets (6-4, 6-3) #BCNOpenBS #ATP#ATPTour pic.twitter.com/zzMsYCrDWE

Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 20, 2021

Μεγάλες νίκες πέτυχαν την Τρίτη και οι Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Τζόρνταν Τόμπσον, κόντρα στους Χόλγκερ Βίτους Ρουν, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Ρισάρ Γκασκέ, αντίστοιχα.

Ο Ισπανός αρχικά, τα βρήκε… μπαστούνια με τον 17χρονο Δανό, όμως βρήκε τις λύσεις και προκρίθηκε στον 2ο γύρο με νίκη 6-7(2), 6-1, 7-6(2). Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό.

Ο Μπούμπλικ, πανηγύρισε νίκη-ανατροπή επί του Φοκίνα (Νο48), τον οποίο απέκλεισε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο πριν λίγες ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο Καζάκος επικράτησε του Ισπανού με 2-6, 7-5, 6-2. Επόμενος αντίπαλός του στη Βαρκελώνη, ο Άλεξ Ντε Μινόρ.

Τέλος, ο Τζόρνταν Τόμπσον πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Γκασκέ με 7-6(5), 4-6, 7-6(3) και “έκλεισε” το ματς με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στον 2ο γύρο.

BARCELONA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Σφραγίστηκε” το ντέρμπι στη Βαρκελώνη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα