“Σφράγισε” το ντέρμπι ο Τιμ – VIDEO

23:12 3/9/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντομινίκ πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του US Open, χωρίς να χάσει σετ από τον Ινδό Σουμίτ Ναγκάλ και “σφράγισε” το ντέρμπι με τον Μαρίν Τσίλιτς στη συνέχεια…

Ο Αυστριακός πέρασε επιτυχημένα και το δεύτερο τεστ αυτής της εβδομάδας στο Flushing Meadows και δείχνει να έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά, ώστε να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του τουρνουά.

Αν και

στο Western & Southern Open έκανε απογοητευτική εμφάνιση και αποκλείστηκε στο ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα, ο Τιμ έχει προκριθεί ήδη στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν και μπορεί πλέον να κοιτάει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του στη διοργάνωση.

Το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε του Ινδού Σουμίτ Ναγκάλ, Νο124 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-3, 6-3, 6-2 και “σφράγισε” τη θέση του στους “32” καλύτερους του Flushing Meadows.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Μαρίν Τσίλιτς, σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τους καλύτερους τενίστες της εποχής.

Dominic Thiem will have plenty of time to celebrate his birthday after a straight sets win over Sumit Nagal @ThiemDomi | #USOpen pic.twitter.com/jZl2ZcT7MN

US Open Tennis (@usopen) September 3, 2020

Ο Τσίλιτς από την πλευρά του απέκλεισε δύσκολα τον Νόρμπερτ Γκόμπος με νίκη στα τέσσερα σετ και δεν πείθει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του στη Νέα Υόρκη, όπου είχε θριαμβεύσει το 2014.

Με 6-3, 1-6, 7-6(2), 7-5 προκρίθηκε την Πέμπτη, παρότι χρειάστηκε να επιστρέψει από 2-4 πίσω στο 3ο σετ, αλλά και να σώσει δυο σετ πόιντς του αντιπάλου του στο 4ο σετ (4-5).

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Σφράγισε” το ντέρμπι ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα