Σερί… ΤΕΛΟΣ – Ήττα μετά από 4,5 μήνες για τη Σφιόντεκ (vids)

19:34 2/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση, η 32χρονη Γαλλίδα, Αλιζέ Κορνέ, έβαλε τέλος στο φοβερό σερί 37 συνεχόμενων νικών της Ίγκα Σφιόντεκ και έθεσε εκτός 2ης εβδομάδας στο Wimbledon, την κορυφαία τενίστρια του κόσμου!

Για 1η φορά μετά τις 16 Φεβρουαρίου, η 21χρονη Πολωνή γεύτηκε την ήττα, με τη Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης, να βάζει “φρένο” στο μεγαλύτερο σερί νικών των τελευταίων 32 ετών!

Μετά από 95 λεπτά αγώνα, η Κορνέ επικράτησε

της Σφιόντεκ με 6-4, 6-2, κερδίζοντας τα έξι τελευταία games του ματς και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon για 2η φορά στην καριέρα της και 1η μετά το 2014.

Causing an upset on No.1 Court @alizecornet

A moment to cherish for the Frenchwoman #Wimbledon pic.twitter.com/bHnVnxIQ80

Wimbledon (@Wimbledon) July 2, 2022

Με μόλις… επτά(!) αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον αγώνα η Γαλλίδα, που έπιασε σπουδαία απόδοση και εκμεταλλευόμενη τα πολλά unforced errors της 21χρονης (33), πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της.

Στο ίδιο γήπεδο (Court 1), πριν οκτώ χρόνια, είχε αποκλείσει στον 3ο γύρο του Λονδρέζικου Slam, την τότε Νο1 τενίστρια του κόσμου, Σερίνα Γουίλιαμς.

Αυτή τη φορά, όμως, η εμφάνισή της, ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή, μιας και έχασε μόλις έξι games, από την τενίστρια που έτρεχε εκείνη τη στιγμή, σερί 37 σερί νικών, παίζοντας σε τρεις διαφορετικές επιφάνειες.

Η κυριαρχία της Σφιόντεκ, είχε ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου, στη Ντόχα. Από τότε, μέτρησε έξι σερί κατακτήσεις τίτλων, κάνοντας δικό της και το Roland Garros.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η θριαμβεύτρια του Σαββάτου, θα αντιμετωπίσει τη Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης, Άιλα Τομλιάνοβιτς, η οποία με τη σειρά της κέρδισε τη Νο13 του ταμπλό, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, με ανατροπή, και σκορ 2-6, 6-4, 6-3.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σερί… ΤΕΛΟΣ – Ήττα μετά από 4,5 μήνες για τη Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σερί… ΤΕΛΟΣ – Ήττα, Σφιόντεκ,seri… telos – itta, sfiontek