Τέταρτος σερί τίτλος Tennis Europe U12 για την Παναγιωτίδου

14:45 2/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Λυδία Παναγιωτίδου επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται κατακτώντας τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της σε επίπεδο Tennis Europe στην κατηγορία U12, αυτή τη φορά στο τουρνουά Izida Cup στο Νόμπριτς της Βουλγαρίας. Στον τελικό κέρδισε την Βουλγάρα Ράγια Κότσεβα, με σκορ 6-3, 6-2 και έγραψε το 4/4 μετά από τους θριάμβους στα Τίρανα, Πάτρα

και Πτολεμαΐδα.

Η Νο1 στην Ελλάδα στα 12άρια μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο και στα διπλά με συμπαίκτρια την Ρουμάνα Σοφία-Μαρία Νακόφ, επικρατώντας των Ναζαρένκο και Νούνεβα με 7-6(5), 6-4. Αυτός ήταν ο 6ος σερί τίτλος της Λυδίας στα διπλά με τελευταίο τον θρίαμβο στην Πτολεμαΐδα.

Μάλιστα και στα αγόρια οι επιτυχίες είχαν ελληνικό χρώμα με τον Ιορδάνη Χατζηνικολάου να κατακτά τον 1ο του τίτλο σε Tennis Europe, κερδίζοντας τον Γερμανό Άντριαν Μπόεμ με 7-5, 4-6, 10-8. Ο Ιορδάνης κατάφερε να κάνει το double στο Izida Cup, καθώς στέφθηκε πρωταθλητής και στα διπλά με συμπαίκτη τον αντίπαλό του στον τελικό των μονών, Μπόεμ, κερδίζοντας τους Σίμιον και Βάινμπεργκ με 6-0, 6-2.

Δείτε εδώ το ταμπλό των girls singles 12 και εδώ το ταμπλό των boys singles 12 στο Izida Cup.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Τέταρτος σερί τίτλος Tennis Europe U12 για την Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα