Σαποβάλοφ: Λατρεύει τη συνεργασία με Γιούσνι

Ο Ντένις Σαποβάλοφ είναι ενθουσιασμένος με την συμμετοχή του στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο τουρνουά, με στόχο τους βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο ATP Finals.

Στον 1ο γύρο του indoor τουρνουά, απέκλεισε εύκολα τον Βίκτορ Τροΐσκι με 6-2, 6-3 ενώ την Πέμπτη αγωνίζεται κόντρα στον qualifier, Ίλια Ιβάσκα.

“Τα δύο τελευταία χρόνια

έχω εξελιχθεί αρκετά όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν χαρακτήρας. Ο προπονητής μου Μίκαϊλ Γιούζνι, με βοήθησε πολύ σε αυτό”, σημείωσε ο 21χρονος Καναδός.

“Πιστεύω ότι ο προπονητής μου, με έχει βοηθήσει να γίνω εξυπνότερος στο γήπεδο. Πάντα διέθετα την δύναμη στο παιχνίδι μου, αλλά τώρα δουλεύουμε σκληρά για ένα έχω καλύτερες και εξυπνότερες επιλογές κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Κατανοούμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω πότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και πότε μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο” συμπλήρωσε.

“Συνεχίζω και τον ρωτάω αν θέλει να αγωνιστούμε μαζί σε δίπλα. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να τον πάρω μαζί μου στο γήπεδο”, σημείωσε γελώντας ο Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο νεαρός Καναδός, Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία 10αδα και να διεκδικήσει την πρόκρισή του στο ATP Finals.

“Ήθελα να βρίσκομαι στην κορυφαία 10αδα έστω και για μια εβδομάδα. Ήταν ένας μεγάλος στόχος για μένα. Αυτό μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δώσω το 100% του εαυτού στο γήπεδο και ευελπιστώ να πάρω την πρόκριση για το Λονδίνο”

Γιάννης Μαύρος

The post Σαποβάλοφ: Λατρεύει τη συνεργασία με Γιούσνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα