Σάντσεθ: “Δεν είχαμε αντιληφθεί το ρεκόρ των τίτλων μας”

Στον απόηχο ενός ιστορικού επιτεύγματος κινούνται οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ. Οι δύο Ισπανίδες, με τη νίκη τους στον τελικό του German Open την περασμένη Κυριακή, έφτασαν στον τρομερό αριθμό των 12 τίτλων στο φετινό World Padel Tour.

Οι δύο Ισπανίδες ισοφάρισαν με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη επίδοση όλων των εποχών που ανήκει στους Πάμπλο Λίμα και Φερνάντο Μπελαστεγκίν από το 2015 και τις Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Γκέμα Τριάι το 2022. Ωστόσο, οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ έχουν μπροστά τους ακόμη

έξι τουρνουά για να κάνουν αποκλειστικά δικό τους το ρεκόρ.

Ερωτώμενη για αυτή τη σπουδαία επιτυχία, η 26χρονη Σάντσεθ ανέφερε πως δεν είχε συνειδητοποιήσει το ρεκόρ που διεκδικούσε μαζί με τη Χοσεμαρία στον τελικό του Ντίσελντορφ, ενώ υπογράμμισε το ότι η παρτενέρ και συμπατριώτισσά της… ανέλαβε να κλείσει το ματς, έπειτα από τις διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες της ίδιας της Σάντσεθ.

“Δεν νομίζω πως είχαμε αντιληφθεί τον αριθμό ρεκόρ των τίτλων μας. Παίζουμε ήδη έχοντας το μυαλό μας σε μία μερική αδράνεια. Ωστόσο, τώρα έχουμε τον χρόνο να κοιτάξουμε προς τα πίσω και να συνειδητοποιήσουμε πως πετύχαμε κάτι το απίστευτο.

Στον τελικό (του German Open) κάναμε ένα περίφημο ματς. Στο πρώτο σετ όλα πήγαν τέλεια. Νομίζω πως είχαμε προβάδισμα με 5-1 στο δεύτερο σετ, παίζοντας σε υψηλότατο επίπεδο και μετά πέσαμε λίγο, όταν είχαμε διαθέσιμα και τα ματς πόιντ.

Εγώ ήμουν αυτή που έχασα όλα τα ματς πόιντ και όφειλα μία ανταπόδοση στην Πάουλα. Αποφάσισα για αυτόν τον λόγο να της προσφέρω τον τελευταίο πόντο, ώστε να μην θυμώσει άσχημα μαζί μου”, ανέφερε και με μία δόση χιούμορ η Σάντσεθ.

Υπενθυμίζεται πως οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ έχουν ως δίδυμο κατακτήσει συνολικά 25 τίτλους στο WPT και βρίσκονται στο… κυνήγι των δίδυμων αδερφών Μάπι και Μάγιο Αλαγέτο, οι οποίες με 32 τρόπαια κατέχουν την απόλυτη κορυφή στη σχετική λίστα.

Τα highlights του τελικού του German Open:

The post Σάντσεθ: “Δεν είχαμε αντιληφθεί το ρεκόρ των τίτλων μας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα