Σαν σίφουνας στον 3ο γύρο ο Μεντβέντεφ (vids)

19:07 1/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχασε μόλις επτά games από τον Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο γύρο του Wimbledon Championships, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο γρασίδι.

Μετά τον τίτλο που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαγιόρκα, ο 25χρονος Ρώσος έχει κερδίσει πειστικά τα δυο πρώτα παιχνίδια του στο Λονδίνο και δείχνει ικανός να φτάσει πολύ μακριά στο τουρνουά.

Μετά από μόλις μια ώρα και 37 λεπτά αγώνα, ο Μεντβέντεφ

επικράτησε του ανερχόμενου Ισπανού με 6-4, 6-1, 6-2 και στον 3ο γύρο θα παίξει κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος κέρδισε με 6-4, 3-6, 6-3, 7-6(5) τον Μπενζαμίν Μπονζί.

Ο Νο2 του ταμπλό ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Αλκαράζ και κέρδισε 38/40 πόντους πίσω από το 1ο του σερβίς, για να δώσει ελάχιστες ευκαιρίες στον 18χρονο, που παρ’ όλα αυτά, πέτυχε δυο breaks (2/3).

Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε τον αγώνα με μόλις 12 αβίαστα λάθη και με 7/15 ευκαιρίες για break.

Σε αντίθεση με τον Μεντβέντεφ, ο Κέι Νισικόρι αποχαιρέτησε νωρίς το Wimbledon, καθώς ηττήθηκε από τον πρωτάρη σε ματς 2ου γύρου, Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο Αυστραλός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο 2ο γύρο του Λονδρέζικου Major και πέτυχε σπουδαία νίκη σε βάρος του πολύπειρου Νισικόρι, μετά από τρεις ώρες και οκτώ λεπτά μάχης.

Ο Νο78 τενίστας του κόσμου επιβλήθηκε με 7-5, 6-4, 5-7, 6-3 και στον 3ο γύρο θα παίξει με τον Ιλία Ιβάσκα, ο οποίος απέκλεισε με ανατροπή τον Ζερεμί Σαρντί και συνεχίζει να βρίσκεται σε συνεχόμενη ανοδική πορεία.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Σαν σίφουνας στον 3ο γύρο ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα