Σάκκαρη-Τσιτσιπάς: Φύγαμε για τελικό!

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους παρουσία αυτή την εβδομάδα στο ανώτερο επίπεδο του παγκοσμίου τένις.

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες τενίστες καταλαμβάνουν το Νο1 των ταμπλό σε Αγία Πετρούπολη και Ρότερνταμ και πρωταγωνιστούν στα δύο 500αρια τουρνουά, διεκδικώντας την είσοδό τους στον τελικό.

Η Σάκκαρη, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, ρίχνεται πρώτη στη μάχη αντιμετωπίζοντας στον πρώτο ημιτελικό του St.Petersburg Open (13:00GR) την 31χρονη Ρουμάνα, Νο56 στον κόσμο, Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Μετά τις νίκες επί των Ποτάποβα, Αλεξάντροβα και Μερτένς, η

26χρονη Ελληνίδα δείχνει έτοιμη και αποφασισμένη να διεκδικήσει τον δεύτερο και σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της μετά το Ραμπάτ το 2019.

Στον αλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Οσταπένκο και Κονταβέιτ.

ST. PETERSBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

Λίγο αργότερα, επίσης στον πρώτο ημιτελικό του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ (16:00GR), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη αυτής της εβδομάδας στο Ολλανδικό τουρνουά, τον 20χρονο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα.

Ο Λεχέτσκα, Νο137 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από τα προκριματικά και μετράει πέντε σερί νίκες, έχοντας αποκλείσει και το Νο5 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ στον 1ο γύρο.

Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και με εξαίρεση την πρεμιέρα κόντρα στον Νταβίντοβιτς Φοκίνα, δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στους δύο επόμενους αγώνες του απέναντι σε Ιβάσκα και Ντε Μινόρ.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας που πέρυσι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Ρότερνταμ, διεκδικεί τον 8ο τίτλο της καριέρας του και πρώτο μετά τη Λυόν τον Μάϊο του 2021.

Στο 2ο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο κάτοχος του τίτλου, Αντρέι Ρούμπλεφ με τον φορμαρισμένο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ (20:30GR).

ROTTERDAM SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Σάκκαρη-Τσιτσιπάς: Φύγαμε για τελικό! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα