Αγ. Πετρούπολη: Με ρεκόρ στα ημιτελικά η Κόνταβεϊτ (vids)

Η Ανέτ Κόνταβεϊτ έγινε η πρώτη τενίστρια μετά την Ζιστίν Ενάν (2010), που κατακτά 18 συνεχόμενες νίκες σε indoors τουρνουά.

Η 26χρονη Εσθονή κέρδισε την Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο24) στο ντέρμπι της ημέρας στην Αγία Πετρούπολη, και προκρίθηκε στις “4” καλύτερες του St. Ptersburg Ladies Trophy, όπου θα αντιμετωπίσει την Γέλενα Οσταπένκο.

Μετά από μια ώρα και 44 λεπτά, η Νο2 του ταμπλό επικράτησε της “χρυσής” Ελβετής με 7-6(7), 6-2 και συνεχίζει το “καυτό” σερί νικών της στα κλειστά.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021 πέτυχε την 1η της νίκη, στο τουρνουά της

Οστράβα, κι έκτοτε έχει πανηγυρίσει άλλες 17(!) συνεχόμενες. Φυσικά, έχει κατακτήσει τα τουρνουά σε Οστράβα, Μόσχα και Κλουζ.

18 IN A ROW!! @AnettKontaveit_ becomes the first player since Justine Henin in 2010 to win 18 consecutive matches indoors!

The No.2 seed will next face Ostapenko for a place in the #FormulaTX final pic.twitter.com/aG1OLzCDoG

wta (@WTA) February 11, 2022

Το Σάββατο η Κόνταβεϊτ θα αντιμετωπίσει την Οσταπένκο με στόχο να προκριθεί στον 13ο WTA τελικό της καριέρας της (μετράει 5-7 σε τελικούς).

Η Οσταπένκο, για να φτάσει στην κορυφαία “4αδα” της Αγίας Πετρούπολης, χρειάστηκε να δεινοπαθήσει ώστε να αποκλείσει την Λευκορωσίδα,Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς (Νο71), με σκορ 7-6(5), 4-6, 6-3.

Η 24χρονη Λετονή, Νο7 του ταμπλό, δεν έχει στεφθεί ποτέ πρωταθλήτρια σε indoor τουρνουά, ενώ έχει στην κατοχή της μόλις έναν τίτλο σε hard courts. Αυτόν, που κατέκτησε το 2019 στο 250άρι του Λουξεμβούργου.

Οι ημιτελικοί του Ladies Trophy

Σάκκαρη  – Μπέγκου

Κόνταβεϊτ – Οσταπένκο

ST. PETERSBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αγ. Πετρούπολη: Με ρεκόρ στα ημιτελικά η Κόνταβεϊτ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα