Σάκκαρη: “Ψυχικά νιώθω καλύτερα από πέρσι”

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει την Κυριακή (28/5) τις υποχρεώσεις της στο φετινό Roland Garros απέναντι στην Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα από την οποία είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο στην περσινή διοργάνωση. 

Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε σε συνέντευξή της, που παραχώρησε στο επίσημο site της διοργάνωσης, ότι φέτος νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της σε σχέση με πέρσι και βλέπει τα πράγματα πιο θετικά. 

“Όλοι γνωρίζουμε ότι η κλήρωση που είχα

στον 1ο γύρο είναι πολύ δύσκολη”, είπε η Ελληνίδα τενίστρια. “Αλλά είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου και πολύ θετική.”

“Για να κερδίσεις το τουρνουά πρέπει να κερδίσεις αυτές τις παίκτριες, οπότε αν είναι στον 1ο, στον 2ο ή στον 3ο γύρο δεν έχει σημασία, αν κερδίσω αυτό το παιχνίδι θα μου δώσει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους γύρους.”

“Πέρσι παίξαμε εδώ και ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος ψυχικά. Δεν ήμουν καθόλου κοντά σε σύγκριση με αυτό που νιώθω φέτος, ψυχικά, σωματικά, τενιστικά, στα πάντα.”

Πολλά έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρσι για την Σάκκαρη. Πέρσι είχε αναφερθεί για την ψυχική της υγεία αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν στιγμές που δυσκολευόταν να πάει στο γήπεδο, πόσο μάλλον να παίξει τένις σε υψηλό επίπεδο. 

“Δυσκολεύτηκα πολύ. Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι”, παραδέχθηκε στο περασμένο US Open.

Φέτος όμως τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά: “Πέρσι ερχόμενη στο τουρνουά ήταν όλα φριχτά, φέτος υπάρχουν μόνο θετικά.”

Όσο για την Μούχοβα η Σάκκαρη δήλωσε: “Είναι μια πολύ καλή παίκτρια. Έχει κερδίσει πολλά μεγάλα ονόματα στο παρελθόν και έχει παίξει κλειστούς αγώνες με πολλές κορυφαίες παίκτριες. Είναι ίσως η δυσκολότερη αντίπαλος που θα μπορούσε να είχε κάποια στον 1ο γύρο.”

The post Σάκκαρη: “Ψυχικά νιώθω καλύτερα από πέρσι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα