Σάκκαρη: “Ήμουν αγχωμένη πριν το ματς – Είμαι έτοιμη να κερδίσω Grand Slam (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε στο Tennis Channel, αμέσως μετά τη νίκη της κόντρα στην Βαρβάρα Γκράτσεβα, ότι πριν το παιχνίδι ήταν λίγο αγχωμένη, ενώ απάντησε θετικά σε ερώτηση αν είναι έτοιμη για τον πρώτο Major τίτλο στην καριέρα της. 

“Δεν θα πω ψέματα, ήμουν λίγο αγχωμένη πριν το παιχνίδι. Αυτό δεν έχει να κάνει με την αντίπαλο, αλλά γιατί ήθελα να συνεχίσω το μομέντουμ. Έχουν περάσει 10 ημέρες από το

τελευταίο μου παιχνίδι και επίσης βρίσκονται εδώ πολλοί Έλληνες, αρκετοί φίλοι μου και ήθελα να κερδίσω το πρώτο μου ματς. Παρά το άγχος μου θεωρώ ότι έκανα ένα καλό παιχνίδι.”

“Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν πώς ένιωθα στο Indian Wells, που προερχόμουν από μια δύσκολη κατάσταση και το τί έκανα καλά, για να το κάνω και σήμερα. Εμπνέεται από τη Ρώμη και θέλεις να δώσεις μάχη για να μείνεις στο τουρνουά για πολύ. Έχει πολύ κόσμο εδώ, δεν το έχω δει ξανά αυτό στη ζωή μου. Ούτε καν στο US Open. Είναι υπέροχη ατμόσφαιρα εδώ και οι Ιταλοί μπορεί να κάνουν αρκετή φασαρία όπως οι Έλληνες.”

Όσο για το αν είναι έτοιμη για το πρώτο της Grand Slam: “Ειμαι έτοιμη. Μπορεί να μην γίνει και ποτέ, αλλά είναι σίγουρο πως είμαι έτοιμη. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το καταφέρω. Δεν πιέζω τον εαυτό μου. Πολλές φορές πάω για ύπνο και φαντάζομαι ότι κερδίζω ένα Grand Slam. Μπορεί και να μη συμβεί, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.”, κατέληξε η Ελληνίδα τενίστρια. 

She's ready to win a grand slam @mariasakkari chats about calming nerves and her grand slam aspirations. #IBI24 pic.twitter.com/DYtAkjPZyf

Tennis Channel (@TennisChannel) May 10, 2024

The post Σάκκαρη: “Ήμουν αγχωμένη πριν το ματς – Είμαι έτοιμη να κερδίσω Grand Slam (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα