Τίρανα: H Χατζηαβράαμ πρωταθλήτρια στο διπλό για 2η σερί χρονιά

Όπως και πέρσι (μαζί με την Μυρτώ Πρωιμάκη), έτσι και φέτος η Ελένη Χατζηαβραάμ έχοντας δίπλα της την Πολωνή Αγκάτα Κονάρσκα, κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του τουρνουά U16 (κατηγορίας 3), National Sport Park Open. Στον τελικό της Παρασκευής Χατζηαβραάμ και Κονάρσκα νίκησαν τις Καζάκες Λινάρα Μπουλέσεβα και Μεντίνα Οτερμπέργκεν με 6-3, 6-3 φτάνοντας στον τίτλο. 

Για την Ελληνίδα τενίστρια αυτός ήταν ο 2ος μέσα στη χρονιά στο διπλό, μετά από εκείνον στη Λάρνακα, τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τους 2

σερί που έχει στα Τίρανα, η Χατζηαβραάμ έχει κατακτήσει και τον τίτλο στο 14άρι τουρνουά, National Sport Park το 2022 (μαζί με την Βουλγάρα, Αντρέα Ιβάνοβα), ενώ το 2021 είχε φτάσει στον τελικό στο 16άρι! 

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις 6 σερί νίκες που έχει τα τελευταία δύο χρόνια στο διπλό, η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια μετράει 9 σερί νίκες στο συγκεκριμένο τουρνουά! Συνολικά σε επίπεδο Tennis Europe, η Χατζηαβραάμ μετραέι 14 τίτλους στο διπλό, έχοντας 7 σε 14άρια τουρνουά και άλλους τόσους σε 16άρια. 

Στους άλλους τελικούς της τελευταίας ημέρα του τουρνουά, η Καζάκα Λινάρα Μπουλέσεβα επικράτησε της συμπατριώτισσάς της Σοφίγια Κίροβα με 6-3, 6-1 κατακτώντας τον τίτλο στο ταμπλό των κοριτσιών. 

Στα αγόρια ο Ιταλός Αλέσιο Μπαμπούντρι κέρδισε στον τελικό τον Καζάκο και Νο2 του ταμπλό, Μιχάιλ Μισένκο με 6-1, 6-2, ενώ στο διπλό, οι Νο1 του ταμπλό Μιχάιλ Μισένκο (Καζακστάν) και Κρίστιαν Στεφάνοφ (Βουγλαρία) επικράτησαν των Ιταλών Αλέσιο Μπαμπούντρι και Νίκολο Καμπέτι με 7-5, 7-5. 

The post Τίρανα: H Χατζηαβράαμ πρωταθλήτρια στο διπλό για 2η σερί χρονιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα