Σάκκαρη: Έτοιμη για τη μεγαλύτερη μάχη, μέχρι την επόμενη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς για τη φάση των “16” στο Guadalajara Open τα ξημερώματα της Παρασκευής (όχι πριν τις 03:00GR) σε μια μάχη που όχι μόνο μόνο θα δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά στη νικήτρια, αλλά θα την κρατήσει “ζωντανή” στη διεκδίκηση για την πρόκριση στα τελικά της WTA στο Τέξας. 

Τόσο η Σάκκαρη, όσο και η Κόλινς που “καίγονται” για νίκη και βαθμούς, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την “8άδα” στη Γουαδαλαχάρα, όπου περιμένει

ήδη, η Βερόνια Κουντερμέτοβα.

Η Ρωσίδα, που προηγείται στο Race έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στα WTA Finals, απέκλεισε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, τη Γέλενα Οσταπένκο, και πλέον τα σενάρια για πρόκριση στο Τέξας, έγιναν πολύ πιο απλά.

Η Μαρία Σάκκαρη, χρειάζεται back to back νίκες κόντρα σε Κόλινς και Κουντερμέτοβα, και θα εξασφαλίσει τη θέση της στα τελικά της WTA.

Αμέσως μετά το ματς της Σάκκαρη με την Κόλινς, θα μπει στο κεντρικό court η Ντάρια Κασάτκινα, που είναι μια ανάσα από την πρόκριση στο Τέξας και θα αντιμετωπίσει την εξαιρετικά επικίνδυνη Ρωσίδα, Άννα Καλίνσκαγια, που έχει ήδη κερδίσει τις Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Ελίζ Μέρτενς.

Να σημειωθεί ότι Σάκκαρη και Κόλινς θα βρεθούν στο ίδιο court μετά από 4 χρόνια και τον ιστορικό ημιτελικό του Σαν Χοσέ, το 2018, όπου η Ελληνίδα τενίστρια ήταν η μεγάλη νικήτρια στα 3 sets, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον πρώτο τελικό καριέρας στο Tour. 

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Σάκκαρη: Έτοιμη για τη μεγαλύτερη μάχη, μέχρι την επόμενη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα