Σαγκάη: Πρώτη νίκη καριέρας για Κοκκινάκη (vids)

O Θανάσης Κοκκινάκης επέστρεψε στη Σαγκάη 9 χρόνια μετά από το ντεμπούτο του το 2014, με τον Αυστραλό να επικρατεί με 6-2, 6-4 του Φάμπιο Φονίνι μετά από 80 λεπτά σημειώνοντας την πρώτη νίκη της καριέρας του στη Σαγκάη σε κυρίως ταμπλό και παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά. 

Happy Returns! @TKokkinakis takes out Fognini 6-2 6-4 nine years after making his #RolexShanghaiMasters debut pic.twitter.com/IZPpCCo8B8

Rolex

Shanghai Masters (@SH_RolexMasters) October 4, 2023

Έχοντας σύμμαχο το service του, με το ποσοστό των κερδισμένων πόντων πίσω από το πρώτο service να φτάνει το 84% (31/37) και εκμεταλλευόμενος τις 3 από τις 5 ευκαιρίες για break ο Νο71 του κόσμου δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον Ιταλό που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει από την πλευρά του τα 2 break-points (και τα δύο στο 2ο game της αναμέτρησης).

Kokk Comes Through

9 years after his first appearance at the #RolexShanghaiMasters, @TKokkinakis is back with a 6-2 6-4 win over Fognini! pic.twitter.com/EPpluHg1iP

Tennis TV (@TennisTV) October 4, 2023

Το παιχνίδι ξεκίνησε με break και δύσκολο hold από τον Κοκκινάκη που προηγήθηκε με 2-0, ενώ στη συνέχεια έφτασε σ’ ένα ακόμη break (5-2) για να κλείσει το set στο service του με love-game. 

A @fabiofogna Special #RolexShanghaiMasters pic.twitter.com/52iEBhDFys

Tennis TV (@TennisTV) October 4, 2023

Στο 2ο σκέλος του αγώνα και παραχωρώντας μόλις έναν πόντο πίσω από το πρώτο service (17/18), τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τον Κοκκινάκη, ο οποίος χρειάστηκε μόλις ένα break (5-4) στο πλέον κατάλληλο σημείο, για να φτάσει στην πρόκριση στον επόμενο γύρο εκεί όπου τον περιμένει ο Χούμπερτ Χουρκάτς που πέρασε bye ως seeded στη φάση των “32”.

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5h)

The post Σαγκάη: Πρώτη νίκη καριέρας για Κοκκινάκη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα