Ρουν: “Ο Φέντερερ είχε πολύ χειρότερη συμπεριφορά από εμένα νέος”

Ο Νο29 στον κόσμο Χόλγκερ Ρουν μπορεί να είχε μια εξαιρετική πορεία στο φετινό Roland Garros φτάνοντας μέχρι και τον προημιτελικό όμως έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο ματς κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ. Ο Δανός είχε έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, ενώ κάποια στιγμή φάνηκε να φωνάζει στην μητέρα του να φύγει από το court.

Ο 19χρονος υποστήριξε πως λογομάχησε με τον Ρουντ αμέσως

μετά στα αποδυτήρια ενώ δικαιολόγησε τις πράξεις τους λέγοντας πως είναι ακόμη νέος και φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ρότζερ Φέντερερ στα νεότερα χρόνια του:

“Αν έβλεπε κανείς τον Ρότζερ Φέντερερ ως νεαρό παίκτη, τότε θα καταλάβαινε πως ήταν ίσως 40 φορές χειρότερος από εμένα. Και είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τενίστες στο τουρ, οπότε νομίζω ότι έχω αρκετό χρόνο για να αποκτήσω ακόμα καλύτερη εικόνα.

Έχω ακραίο πάθος με αυτό το άθλημα και μερικές φορές το δείχνω υπερβολικά. Αλλά είμαι 19 χρονών. Είμαι ακόμη νέος και δουλεύω καθημερινά για να αναδείξω μόνο τα θετικά στη συμπεριφορά μου και αυτό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Το βλέπω απλώς ως κάτι διαφορετικό και νομίζω ότι είναι υπέροχο. Αν όλοι οι άνθρωποι ήταν ίδιοι και σκέφτονταν το ίδιο, θα ήταν φρικτό να ζεις σε αυτόν τον κόσμο. Είναι υπέροχο νασκέφτεσαι αυτό που θέλεις και σου αρέσει ο χαρακτήρας που έχεις.”

Ο Χόλγκερ Ρουν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τουρνουά του Ίστμπουρν όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράιαν Πένιστον (Νο180) για τον 1ο γύρο.

ATP EASTBOURNE SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Ρουν: “Ο Φέντερερ είχε πολύ χειρότερη συμπεριφορά από εμένα νέος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα