Ρούμπλεφ: “Θα εμβολιαστώ για να παίξω στη Μελβούρνη”

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ εμφανίστηκε ξεκάθαρος σε δηλώσεις του, λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο τουρνουά της Μόσχας, τονίζοντας ότι θα εμβολιαστεί προκειμένου να συμμετάσχει στο πρώτο Grand Slam της ερχόμενης σεζόν στη Μελβούρνη.

“Η κατάσταση είναι τέτοια στην Αυστραλία που αν οι παίκτες θέλουν να συμμετάσχουν χωρίς καραντίνα θα πρέπει να εμβολιαστούν.”, δήλωσε σε Ρώσους δημοσιογράφους ο Ρούμπλεφ.

“Αν δεν κάνεις το εμβόλιο θα πρέπει να κάθεσαι για δύο εβδομάδες στο δωμάτιό σου χωρίς να κάνεις προπόνηση.

Στην περίπτωση αυτή εγώ προσωπικά θα εμβολιαστώ. Εκτιμώ ότι όποιος δεν το κάνει απλά θα χάσει το τουρνουά.”

Αναμφίβολα η συζήτηση περί εμβολιασμού των παικτών (και των συνοδών τους) για τη συμμετοχή τους στο Australian Open, έχει “ανάψει” για τα καλά με τον Premier της Βικτόρια, Ντάνιελ Άντριους να επιμένει ότι δύσκολα οι ανεμβολίαστοι θα εξασφαλίσουν βίζα για να μπουν στη χώρα, την ίδια ώρα που ο Νο1 του κόσμου “απομακρύνεται” ΄όλο και περισσότερο από τη Μελβούρνη.

Ο Τζόκοβτις, σε δηλώσεις που έκανε σε σέρβικο Μέσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει για το αν εμβολιάστηκε ή όχι θεωρώντας παράλογο το ερώτημα, ενώ ο συμπατριώτης του Φίλιπ Κραΐνοβιτς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι αν υπάρξει καραντίνα στη Μελβούρνη (κάτι το οποίο είναι δεδομένο) δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ρούμπλεφ: “Θα εμβολιαστώ για να παίξω στη Μελβούρνη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα