Ρούμπλεφ: “Δεν ήταν μόνο το σερβίς μου” (vid)

Μπορεί όλοι να σοκαρίστηκαν με το πόσο καλά σέρβιρε ο Αντρέι Ρούμπλεφ στον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά για την πρεμιερα του Green Group στο ATP Finals, ωστόσο ο Ρώσος πρωταθλητής δεν στάθηκε μόνο στο σερβίς του αλλά στη συνολική παρουσία του στο ματς, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για τη ολοκληρωμένη εμφάνισή του.

Ο 24χρονος, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν επέτρεψε στον Έλληνα πρωταθλητή να πάρει ανάσα

και με επιθετικό παιχνίδι από τη baseline είχε συνέχεια στην άμυνα τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να φτάσει ελεγχόμενα στο 6-4, 6-4 και στη νίκη στην 1η αγωνιστική της κορυφαίας διοργάνωσης.

“Όταν σερβίρεις καλά, είναι πάντα το κλειδί της νίκης. Όμως, δεν ήταν μόνο το σερβίς μου σήμερα. Οι επιστροφές μου ήταν πολύ επιθετικές και ήμουν επίσης επιθετικός από τη βασική γραμμή. Σήμερα έκανα ένα σπουδαίο ματς και είμαι πολύ χαρούμενος” είπε ο Ρούμπλεφ στη συνέντευξη Τύπου

Ο Ρούμπλεφ διένυε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος τους τελευταίους μήνες, έχοντας 4 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια του. Ωστόσο, στο παιχνίδι με τον Τσιτσιπά έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό και θύμισε τον τενίστα του πρώτου εξαμήνου της φετινής χρονιάς που ήταν από τους καλύτερους στο tour.



“Αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες προπονούμαστε σκληρά και ζούμε γι’αυτές. Να είμαστε εδώ, να ζούμε αυτή την ατμόσφαιρα και να παίζουμε σπουδαίο τένις για τους φιλάθλους. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σήμερα και είμαι ευτυχισμένος” πρόσθεσε ο Ρούμπλεφ.

Πλέον, ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς την Τετάρτη (15:00GR) με στόχο την υπέρβαση και τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Ρούμπλεφ: “Δεν ήταν μόνο το σερβίς μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα