Ρότερνταμ: Ο Καράτσεφ έχασε 2 MP και αποκλείστηκε (vids)

15:30 8/2/2022 - Πηγή: Tennis24

H παρθενική συμμετοχή στο indoor 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ δεν ήταν και η ιδανική για τον Ασλάν Καράτσεφ ο οποίος ηττήθηκε από τον Ολλανδό Τάλον Χρίκσπουρ με 2-6, 7-6(2), 7-6(0) μένοντας εκτός τουρνουά από τον 1ο γύρο. 

Τόσο στο 2ο, όσο και στο 3ο set ο Καράτσεφ είχε την ευκαιρία και τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το παιχνίδι, όμως και στις 2 περιπτώσεις ο Χρίκσπουρ βρήκε ισάριθμα break, σβήνοντας

μάλιστα και 2 match-points στο 5-4 του decider set

Στο 2ο tie-break του αγώνα ο Καράτσεφ εμφανίστηκε εκνευρισμένος κάνοντας ένα καταστροφικό tie-break με διπλά λάθη στο service, με κακές επιλογές, ενώ έσπασε και τη ρακέτα του στο 0/4. 

Ο Ρώσος τελείωσε το παιχνίδι με 38 αβίαστα λάθη, τα 6 από αυτά στο service, με τα περισσότερα να προέρχονται από το forehand (17), το οποίο τον πρόδωσε και σε αυτό το παιχνίδι. 

Από την άλλη πλευρά του court o Χρίκσπουρ κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά για 3η φορά στην καριέρα του (2018, 2019, 2022), δείχνοντας μεγάλη ψυχραιμία και ωριμότητα στο παιχνίδι του ειδικά στις κρίσιμες στιγμές.

Some forehand @AsKaratsev a set and a break up against Griekspoor after smoking a forehand winner!#abnamrowttt pic.twitter.com/prsOhGMzU4

Tennis TV (@TennisTV) February 8, 2022

Στο 1ο set o Καράτσεφ κυριάρχησε μετατρέποντας το “εύθραυστο” 2-2 σε 6-2 βρίσκοντας 2 break, ενώ στο επόμενο set ο Ρώσος κατάφερε να βρει break στο 6ο game (4-2) και με εύκολο hold στη συνέχεια να κάνει το 5-2. 

Ωστόσο, όταν πήρε τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το παιχνίδι (5-3), ο Χρίκσπουρ έφτασε στο break μειώνοντας σε 5-4 και κρατώντας το service του ισοφάρισε σε 5-5. Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Ολλανδός έκανε το 1/2, 7/2 με 6 σερί πόντους κάνοντας το 1-1. 

Comeback is ON @Griekii fights back to take the second set 7-6 and take @AsKaratsev the distance!#abnamrowtt pic.twitter.com/RiqM0hrEO8

Tennis TV (@TennisTV) February 8, 2022

Στο decider set o Καράτσεφ προηγήθηκε και πάλι με 4-2, πήρε για μια ακόμη φορά τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το ματς (5-4), έφτασε σε 2 match-points (πλεονέκτημα), αλλά ο Χρίκσπουρ για μία ακόμη φορά έκανε το break (5-5) με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν και πάλι σε tie-break. 

Νικητή και σε αυτήν την περίπτωση ο Ολλανδός, ο οποίος χωρίς να χάσει πόντο έκλεισε το παιχνίδι και την πρόκριση για τους “16” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Σέρβου Φιλίπ Κραΐνοβιτς με τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς. 

ROTTERDAM SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ρότερνταμ: Ο Καράτσεφ έχασε 2 MP και αποκλείστηκε (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα