Σάκκαρη: Έτοιμη για τη μάχη της Αγίας Πετρούπολης

11:00 8/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει την 4η εμφάνισή της στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, έχοντας καλύτερη πορεία αυτή του 2020 όπου και έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Μάλιστα εκείνη τη χρονιά σημείωσε και τις πρώτες νίκες της στο τουρνουά μετά από τους δύο πρόωρους αποκλεισμούς, από τον 1ο γύρο, τόσο το 2018, όσο και το 2019.

Η Ελλήνιδα τενίστρια θα αγωνιστεί σε ένα τουρνουά ως Νο1 του ταμπλό, κάτι που συμβαίνει για 1η φορά στην καριέρα της. 

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ρωσίδα και Νο75 του κόσμου

Αναστάσια Ποταπόβα (όχι πριν από τις 17:30GR), κόντρα στην οποία μετράει μία νίκη και μία ήττα. Ηττήθηκε το 2017, στον 1ο γύρο των προκριματικών του Μαϊάμι, ενώ 4 χρόνια αργότερα επικράτησε στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι. 

Αξίζει να σημειωθεί και η εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει η Σάκκαρη κόντρα σε Ρωσίδες τενίστριες από το 2020 και μετά έχει ρεκόρ 10-1, μια ήττα η οποία ήρθε μετά από την εγκατάλειψη στα ημιτελικά της Μόσχας τον περασμένο Οκτώβριο, κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα, την οποία και θα συναντήσει στον 2ο γύρο της Αγίας Πετρούπολης σε περίπτωση πρόκρισης. 

Από εκεί και πέρα εκτός από τη Σάκκαρη πρεμιέρα στο φετινό indoor 500άρι τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης θα κάνει τόσο η Πέτρα Κβίτοβα η οποία ανοίγει το πρόγραμμα της Τρίτης (8/2) απέναντι στην Γερμανίδα και προερχόμενη από τα προκριματικά Γιούλε Νιμάιερ (10:00GR), ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το παιχνίδι της Ρουμάνας Ζακλίν Κριστιάν, με την lucky loser Μπερνάρντα Πέρα που πήρε τη θέση της Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα, η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματίσμου.

Πρεμιέρα και για την Γέλενα Οσταπένκο που αντιμετωπίζει την Κινέζα Σινιού Γουάνγκ, ενώ η Τσέχα Τερέζα Μαρτίντσοβα θα αγωνιστεί απέναντι στην Ρωσίδα Βέρα Ζβονάρεβα, στο παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί πριν από την αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Ποταπόβα. 

Παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτό της Ρωσίδας Καμίλα Ραχίμοβιτς απέναντι στην Πέτρα Μάρτιτς, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει την Βελγίδα Ελίζε Μέρτενες παίκτιρε τις οποίες θεωρητικά θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη στη συνέχεια του τουρνουά. 

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Σάκκαρη: Έτοιμη για τη μάχη της Αγίας Πετρούπολης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα