Ρεσιτάλ δηλώσεων από το “διαμάντι” Ράφα! – VIDEO

O Ραφαέλ Ναδάλ έδωσε, για πολλοστή φορά στην καριέρα του, ρεσιτάλ δηλώσεων αποσυνδέοντας το πόσα Slam θα κατακτήσει συνολικά με την προσωπική του ευτυχία!

Η ταπεινότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει δείξει, άπειρες φορές στο παρελθόν, ότι είναι ο πιθανώς ο πιο ταπεινός πρωταθλητής που έχει βγάλει οποιοδήποτε σπορ στην ιστορία του!

Και το έδειξε ακόμη μια φορά στις δηλώσεις μετά την προπονητική πρεμιέρα του κόντρα στον Ούγκο Ντελιέν στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Ρωτήθηκε αν ο αριθμός

των 20 Slam που κυνηγά στο Αυστραλιανό Όπεν (ισοφάριση του ρεκόρ του Φέντερερ) είναι στο μυαλό του, με τον Ράφα να δίνει μια απάντηση-ποίημα.

“Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο επόμενος αγώνας κόντρα στον Ντελμπόνις ή τον Σόουζα. Κοιτάξτε, αν κερδίσω 20 Slam στην καριέρα μου θα είναι τέλειο, αν κερδίσω 21 ακόμα καλύτερα, αν μείνω στα 19 είμαι και πάλι σούπερ χαρούμενος με αυτά που πέτυχα. Κοιτώντας, σε δέκα χρόνια από τώρα, τι έκανα στην καριέρα μου, δεν νομίζω ότι θα έχει σημασία το τελικό νούμερο στο πώς θα νιώθω. Όταν πήρα το πρόσφατο Αμερικανικό Όπεν, ήμουν πολύ χαρούμενος τότε. Αλλά τώρα θα ένιωθα το ίδιο χαρούμενος με τη ζωή μου ακόμα και αν δεν το έπαιρνα” ανέφερε ο τεράστιος Ισπανός.

Κατά τα άλλα, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο πολύ εύκολο τεστ που είχε κόντρα στον Ντελιέν με την έκταση του σκορ να του αποτρέπει, όπως παραδέχτηκε, να δοκιμάσει πολλά πράγματα που θα χρειαστεί στους επόμενους αγώνες ώστε να φτάσει στους τελευταίους γύρους της διοργάνωσης.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ρεσιτάλ δηλώσεων από το “διαμάντι” Ράφα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα