Ραντουκάνου: Θα τιμηθεί από την Βασίλισσα

Ακόμη μια σπουδαία τιμή θα έχει τη χαρά να ζήσει η Έμα Ραντουκάνου. Το “χρυσό” κορίτσι του Βρετανικού τένις, που έγραψε ιστορία στο US Open της σεζόν που μας πέρασε, θα τιμηθεί από την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ το 2022, με αφορμή τα πρόσφατα κατορθώματά της.

Τι κι αν η 19χρονη εμφανίστηκε από το… πουθενά τους προηγούμενους μήνες στο παγκόσμιο στερέωμα ; Είναι το πιο καυτό όνομα αθλήτριας στη Μεγάλη Βρετανία και θα λάβει μια από τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να λάβει κάποιος.

Πιο

συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, η Βασίλισσα θα κάνει την Ραντουκάνου “Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας”. Μια τιμή, που πρόσφατα κέρδισε με το… σπαθί του και ο Άντι Μάρεϊ.

Πριν λίγες ημέρες, η Βρετανίδα τενίστρια στα βραβεία του BBC, αναδείχθηκε κορυφαία αθλητική προσωπικότητα στο Νησί, για το 2021. Ένα βραβείο, που επίσης είχε κάνει δικό του στο παρελθόν και ο Άντι Μάρεϊ.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν 2021, βρίσκεται στο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή και στην off-season δουλεύει με τον νέο της προπονητή, Τόρμπεν Μπελτζ, ενόψει της έναρξης του 2022.

The post Ραντουκάνου: Θα τιμηθεί από την Βασίλισσα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα