Μάρεϊ: Ανοίγει αθλητικό κέντρο στη Σκωτία με αντιδράσεις

Ένα νέο έργο πρόκειται να δημιουργηθεί στη Σκωτία με την υπογραφή του Άντι Μάρεϊ και συγκεκριμένα στην πόλη απ’ όπου κατάγεται, το Dunblane, καθώς εγκρίθηκε η κατασκευή μεγάλου αθλητικού κέντρου.

Η ανακοίνωση σχεδιασμού ενός «προορισμού για τένις και γκολφ» στο Park of Keir, νότια του Dunblane, προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από 8 χρόνια και υποστηρίχθηκε από τη μητέρα του Άντι, Τζούντι, αλλά μέχρι τώρα τα σχέδια έπρεπε να εγκριθούν από την κυβέρνηση της Σκωτίας.

Το έργο είχε αρχικά μπλοκαριστεί, αλλά η νέα

απόφαση που ανακοινώθηκε χαροποίησε την Τζούντι, η οποία είπε σε συνέντευξή της στο The Scotsman:

“Θα είναι ένα κέντρο εθνικής σημασίας για το άθλημά μας και μια κληρονομιά για όσα έχουν πετύχει ο Τζέιμι και ο Άντι, αλλά εστιάζουμε στο να εμπνεύσουμε και να ενθαρρύνουμε πολλούς περισσότερους ανθρώπους από όλες τις ηλικίες, και τα υπόβαθρα να σηκωθούν, να βγουν έξω και να δραστηριοποιηθούν. Αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό, ειδικά καθώς αρχίζουμε να βγαίνουμε από την πανδημία ενώ σκεφτόμαστε πώς να γίνουμε ένα πιο ευτυχισμένο, πιο υγιές έθνος” ήταν τα λόγια της μητέρας του πρώην Νο1 στον κόσμο.

Ωστόσο, το τοπικό κοινοτικό συμβούλιο του Dunblane φαίνεται να αντιτίθεται στα σχέδια λέγοντας:

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που μάθαμε σήμερα ότι οι Υπουργοί της Σκωτίας χορήγησαν άδεια σχεδιασμού για την ανάπτυξη του Park of Keir. Είναι μια απόφαση που αγνοεί τις εκτεταμένες τοπικές ανησυχίες και κοροϊδεύει τον σχεδιασμό που κάνουμε”

Dunblane Community Council is very disappointed to learn today that Scottish Ministers have granted planning permission to the Park of Keir development. It is a decision which ignores widespread local concerns and makes a mockery of the planning process.

— Dunblane Community Council (@DunblaneCC) December 20, 2021

Η κυβερνητική απόφαση ανέφερε ότι το έργο «θα συνεισφέρει σημαντικά στον στόχο της αύξησης της συμμετοχής και στα δύο αθλήματα (γκολφ και τένις), παρέχοντας παράλληλα εγκαταστάσεις για την κοινότητα. Θα υπάρξουν επίσης οικονομικά οφέλη για την τοπική περιοχή και ευρύτερα”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μάρεϊ: Ανοίγει αθλητικό κέντρο στη Σκωτία με αντιδράσεις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα