Στη μάχη η Βαλεντίνη – Ντέρμπι Κοκκινάκης-Τόμικ!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν και οι αγώνες ξεκινάνε σήμερα στη Νέα Υόρκη

Δύσκολη κλήρωση για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στην προσπάθεια για την παρθενική της παρουσία σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Η 21χρονη Ελληνίδα, No169 της παγκόσμιας κατάταξης, κληρώθηκε στον 1ο γύρο με την έμπειρη Σίλβια Σολέρ-Εσπινόσα που έχει ρεκόρ καριέρας την 54η θέση της WTA ενώ

αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο190.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00GR, ανοίγοντας το πρόγραμμα στο Court 16 του Billie Jean King Tennis Center της Νέας Υόρκης.

Σε περίπτωση που η Βαλεντίνη ξεπεράσει το εμπόδιο της 31χρονης Ισπανίδας, στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μόνα Μπαρτέλ ή Λούσι Χράντετσκα, δύο επίσης έμπειρες τενίστριες με επιτυχημένη πορεία στο tour τα τελευταία χρόνια.

Μπέτανι Μάτεκ-Σαντς, Μάντι Μινέλα, Μάρτα Κόστιγιουκ, Βιτάλια Ντιατσένκο, Όλγα Ρογκόφσκα και Τζέιμι Φουρλίς μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα στο γυναικείο προκριματικό ταμπλό.

US OPEN WOMEN’S QUAL. DRAW

Στους άνδρες, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι των Αυστραλών, Θανάση Κοκκινάκη και Μπέρναρντ Τόμικ στον 1ο γύρο.

Oι δύο συμπατριώτες θα μονομαχήσουν στο court 12 περίπου στις 00:00GR στο πιο ενδιαφέρον ματς του 1ου προκριματικού γύρου.

Λούκας Ροσόλ, Μαρσέλ Γκρανογέρς, Φίλιπ Πελίβο, Μάρτιν Κετσμάνοβιτς και Έρνεστς Γκούλμπις θα ριχτούν επίσης στη μάχη των προκριματικών.

US OPEN MEN’S QUAL DRAW | OOP (-7h)

The post Στη μάχη η Βαλεντίνη – Ντέρμπι Κοκκινάκης-Τόμικ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα