Δεν πάει Αυστραλία ο Τζον Ίσνερ

Έναν πονοκέφαλο λιγότερο θα έχουν οι διεκδικητές του τίτλου στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στη Μελβούρνη (08/02) καθώς ο Τζον Ίσνερ αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Ο 35χρονος Αμερικανός με το πανίσχυρο σερβίς, λίγες στιγμές μετά τον αποκλεισμό του από τον Σεμπάστιαν Κόρντα στα προημιτελικά του Delray Beach Open της πατρίδας του, ανακοίνωσε τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστεί στο Australian Open

2021.

“Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση. Το σκέφτηκα για πολύ καιρό αλλά δεν νιώθω άνετα με την ιδέα να κάνω αυτό το ταξίδι και αυτή τη στιγμή ανυπομονώ να επιστρέψω στο σπίτι” είπε χαρακτηριστικά ο Ίσνερ ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του, Μάντισον ΜακΚίνλει έχουν δύο παιδιά.

“Σε αυτό το στάδιο της καριέρας και της ζωής μου, σκέφτομαι την οικογένειά μου και πως μπορώ να ταξιδεύω μαζί τους. Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω στην Αυστραλία φέτος. Οπότε, αποφάσισα να μην πάω. Είναι μια εποχή που δεν θέλω να λείπω από την οικογένεια για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και αποφάσισα να μείνω σπίτι” πρόσθεσε.

Το Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει 12 συμμετοχές στο Australian Open με καλύτερες πορείες το 2010 και το 2016 όπου έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο.

The post Δεν πάει Αυστραλία ο Τζον Ίσνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα