Πρώτη νίκη ως Νο1 για τον Αλκαράθ (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ επέστρεψε από set πίσω και απέκλεισε τον Τζακ Ντρέιπερ στο ντεμπούτο του στο Basel Open, πανηγυρίζοντας την 1η του νίκη ως Νο1 τενίστας του κόσμου.

Ο 19χρονος Ισπανός, επικράτησε του Βρετανού και Νο45 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 3-6, 6-2, 7-5, μετά από δυο ώρες και 18 λεπτά αγώνα, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην πόλη της Ελβετίας.

Αυτήν ήταν η 1η νίκη του Αλκαράθ στο Tour, μετά την κατάκτηση του US Open

και λίγες μόλις ημέρες, μετά την ήττα του στον 1ο γύρο του Astana Open.

Τότε, ο Νταβίντ Γκοφάν τον κέρδισε με straight sets, τώρα, ο Ντρέιπερ έφτασε πολύ κοντά στο να τον κερδίσει κι αυτός, όμως δεν τα κατάφερε να θέσει νοκ-άουτ τον Νο1 τενίστα του κόσμου.

Ο Αλκαράθ, βρίσκεται στο 1-1 πλέον, στα ματς που έχει δώσει ως Νο1 του ανδρικού τένις, ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα αγωνιστεί στο Masters του Παρισιού, παίρνοντας ακόμη περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, ενόψει της παρθενικής του παρουσίας στους τελικούς της ΑΤΡ.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά της Βασιλείας, ο Νο1 του ταμπλό, θα συναντήσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ολλανδό, Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ (Νο35) και στον Γάλλο, Αντριάν Μαναρινό (Νο42).

SWISS INDOOR BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Πρώτη νίκη ως Νο1 για τον Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα