Ναδάλ: Επιβεβαίωσε για Παρίσι και Τορίνο

Ο Ράφα Ναδάλ, επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση και θα αγωνιστεί στο τελευταίο Masters της χρονιάς, στο Παρίσι, παίρνοντας μερικά παιχνίδια στα πόδια του, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού των ATP Finals.

Ο Ισπανός, που έχει αγωνιστεί οκτώ φορές στο Paris Masters αλλά δεν έχει καταφέρει να στεφθεί ποτέ πρωταθλητής στη διοργάνωση,

θα επιστρέψει στην Πόλη του Φωτός, λίγους μήνες μετά τον θρίαμβό του στο Roland Garros, για να παίξει το προτελευταίο τουρνουά του στο 2022.

Πέρυσι δεν αγωνίστηκε στο θεσμό, ενώ το 2020, αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Το 2007, στην 1η του συμμετοχή στο Bercy, ο Ναδάλ έπαιξε και στον μοναδικό τελικό του, γνωρίζοντας την ήττα από τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν.

Πέραν της επιβεβαίωσης συμμετοχής του Ράφα στο Παρίσι, ο 36χρονος έκανε γνωστό πως θα δώσει κανονικά το παρών και στα ΑΤΡ Finals της Ιταλίας.

Την εβδομάδα 13 – 20 Νοεμβρίου, ο Νο2 τενίστας του κόσμου και κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, θα βρεθεί στο Τορίνο για την 11η συμμετοχή του στο event.

The post Ναδάλ: Επιβεβαίωσε για Παρίσι και Τορίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα