Ριμπάκινα: “Κάθε ματς αποτελεί μία εμπειρία” (vid)

21:01 2/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Η προσπάθεια της Έλενα Ριμπάκινα για το Sunshine Double δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς το σερί των 13 νικών έλαβε τέλος μετά την ήττα από την Πέτρας Κβίτοβα στον τελικό του Miami Open.

“Είμαι χαρούμενη με αυτές τις δύο εβδομάδες συνολικά. Προφανώς δεν είμαι τόσο χαρούμενη με το δεύτερο μισό αλλά θεωρώ ότι παραμένει ένας θετικός μήνας εδώ στις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι το περυσινό σερί της Ίγκα ήταν το μεγαλύτερο

που θυμάμαι και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Προφανώς θα έρθει η ημέρα που θα χάσεις οπότε δεν στέκομαι τόσο σε αυτό”.

Η τενίστρια από το Καζακστάν είχε μόνο καλά λόγια να πει για την αντίπαλό της. “Η Κβίτοβα έπαιξε πραγματικά καλά. Το δεύτερο σετ πιστεύω συνολικά δεν ήταν εύκολο μετά το πρώτο. Στο δεύτερο είχε περισσότερη ελευθερία χτυπημάτων και μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο. Στο δεύτερο δεν ήμουν τόσο πειθαρχημένη κι έκανα βιαστικές κινήσεις επειδή ήμουν και κουρασμένη σωματικά”.

Η Ριμπάκινα συνεχίζει να έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην σεζόν, πίσω μόνο από την Αρίνα Σαμπαλένκα, με 21 νίκες. “Πιστεύω ότι κάθε ματς που δίνω είναι μία εμπειρία και σε μία χρονιά είχα αρκετές. Τώρα στόχος είναι να μείνω υγιής επειδή όταν παίζεις τόσο καλά αυτές τις 2 εβδομάδες ποτέ δεν ξέρεις πως θα εμφανιστείς στο χώμα και πρέπει να κάνω καλή προετοιμασία κι εκεί. Αυτοπεποίθηση υπάρχει και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω στην τεχνική και στη φυσική μου κατάσταση και σε πολλούς άλλους τομείς του παιχνιδιού μου”.

quite the run for Elena #IndianWells #MiamiOpen finals pic.twitter.com/QjzgdC7lsV

wta (@WTA) April 1, 2023

The post Ριμπάκινα: “Κάθε ματς αποτελεί μία εμπειρία” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα