Προπονήσεις στη Μαγιόρκα για το Wimbledon

Στο σπίτι του θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για το Wimbledon, ο Ράφαελ Ναδάλ

Μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης που ακολούθησαν τον 12ο θρίαμβό του στο Παρίσι, ο Ράφαελ Ναδάλ θα επιστρέψει στις προπονήσεις για να προετοιμαστεί για το 3ο Grand Slam της σεζόν, στο Λονδίνο (1-14 Ιουλίου).

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ισπανός, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook η οποία αριθμεί 14,4 εκατομμύρια θαυμαστές (400,000 λιγότερους απ’του Φέντερερ), τη Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το Wimbledon, στα χορτάρινα γήπεδα της Μαγιόρκα εκεί όπου θα ξεκινήσει και το γυναικείο τουρνουά Mallorca Open.

“Τη Δευτέρα, μετά τα απίστευτα συναισθήματα που έζησα στο Roland Garros, θα επιστρέψω στις προπονήσεις στο καλύτερο δυνατό μέρος για εμένα. Δεν συγκρίνεται τίποτα με το να προπονείσαι στο σπίτι σου. Ευχαριστώ τους διοργανωτές του Mallorca Open που με αφήνουν να προπονηθώ στο τουρνουά τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία” έγραψε ο Ράφα στο Facebook.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Ναδάλ θα χρησιμοποιήσει τα χορτάρινα γήπεδα της Μαγιόρκα για να προετοιμαστεί για το Championships.



The post Προπονήσεις στη Μαγιόρκα για το Wimbledon appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα