Πρόκριση για Σίνερ και τώρα Τσιτσιπάς (vids)

O Γιάνικ Σίνερ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, για τους “16” του ABN AMRO Open, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Ρότερνταμ.

Ο Ιταλός, χρειάστηκε τρία sets απέναντι στον Γάλλο, Μπενζαμάν Μπονζί (Νο48), επικρατώντας με 6-2, 3-6, 6-1, μετά από δυο ώρες αγώνα, για να πάρει την πρόκριση στο 2ο γύρο του θεσμού.

Ο Νο14 του κόσμου, τελείωσε το παιχνίδι με επτά άσους (κανένα διπλό λάθος), πήρε το 78% πίσω από το 1ο service, ενώ φάνηκε αρκετά… ασυνεπής στις

ευκαιρίες για break, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 4/13 break points.

Στο 1ο set, ο Ιταλός ήταν καταιγιστικός κερδίζοντας τα τέσσερα πρώτα games (4-0) σπάζοντας δις το service του Μπονζί, για να κλείσει το 1ο σκέλος λίγο αργότερα, μέσα σε 40 λεπτά.

That @janniksin slide @abnamroopen pic.twitter.com/uSGY99CIdn

Tennis TV (@TennisTV) February 15, 2023

Στο 2ο set, ο Ιταλός συνέχισε να πιέζει το service του Γάλλου, με τον Μπονζί να κάνει δύο τεράστια hold στο 1ο και 7ο game, ενώ ενδιάμεσα κατάφερε να φτάσει σε break (1-3) το οποίο και κράτησε δύσκολα, ισοφαρίζοντας τελικά σε 1-1sets .

Το decider θύμισε λίγο το 1ο set, με τον Σίνερ να κατακτά τα πρώτα τρία games (3-0) και στη συνέχεια να βρίσκει ένα ακόμα break, κάνοντας το 5-1, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση στους “16”, εκεί όπου τον περιμένει την Πέμπτη (16/2), ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Πρόκριση για Σίνερ και τώρα Τσιτσιπάς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόκριση, Σίνερ, Τσιτσιπάς,prokrisi, siner, tsitsipas