Γεμάτο το ρεζερβούαρ του “Βασιλιά”! – VIDEO

Οι δύο πολύ γρήγορες και εύκολες προκρίσεις του Ρότζερ Φέντερερ για να φτάσει στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, τον αφήνουν ξεκούραστο και γεμάτο δυνάμεις για τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Ο Ρότζερ Φέντερερ, βαδίζοντας προς τα 39 του χρόνια πια, εξακολουθεί να “καθαρίζει” τους πρώτους γύρους Slam με ασύλληπτη ταχύτητα και ευκολία!

Αυτή είναι η τεράστια ποιότητα ενός τεράστιου αθλητή που, φυσικά, δέχεται πλήρως τα οφέλη των γρήγορων προκρίσεων δίχως να αγχώνεται για οποιαδήποτε μειονεκτήματα.

“Κοιτάξτε, στη

ηλικία που είμαι, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό του να κερδίζεις τα ματς γρήγορα. Το προτιμώ πολύ περισσότερο από το να έπαιζα πάρα πολύ και να υπήρχαν ζητήματα κούρασης. Αυτές είναι ακριβώς οι νίκες που θέλω. Ακόμα και αν βλέπετε ένα “άνετο” ματς αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπάθησα αρκετά” ανέφερε ο “Μαέστρος”.

Ωστόσο, περιμένει πολύ μεγαλύτερη αντίσταση από τον επόμενο αντίπαλό του, τον Αυστραλό Τζον Μίλμαν, ο οποίος τον έχει κερδίσει παλαιότερα σε Slam, στο US Open του 2018.

“Ο Τζον είναι ένας τενίστας με εξαιρετική φυσική κατάσταση, μεγάλος μαχητής, περιμένω ένα μεγάλο τεστ από αυτόν. Με έχει κερδίσει στο παρελθόν ενώ παραλίγο να με κερδίσει και την πρώτη φορά που παίξαμε. Ο αγώνας στο US Open ήταν από τους χειρότερους που έχω παίξει, από πολλές απόψεις, αλλά πρέπει να του πιστωθεί ότι έπαιξε πολύ καλά. Το κοινό θα εμπλακεί στον αγώνα και αυτό πάντα μου αρέσει” ανέφερε ο Φεντ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Γεμάτο το ρεζερβούαρ του “Βασιλιά”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα