Προετοιμάζεται για Καναδά ο Ράφα – VIDEO

Mετά την ήττα από τον Φέντερερ στο Wimbledon, ο Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε στις… σκληρές προπονήσεις

Mε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (7,5 εκατομμύρια followers), ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στις προπονήσεις, που αλλού στη δική του ακαδημία στη Μαγιόρκα.

Ο Ισπανός ξεκουράστηκε για λίγες ημέρες, μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Wimbledon

απ’τον Ρότζερ Φέντερερ και πλέον μπήκε στη διαδικασία προετοιμασίας για τη δεύτερη σεζόν των σκληρών επιφανειών, επί αμερικανικού εδάφους.

Αρχικά, ο Ναδάλ θα πάρει μέρος στο Rogers Cup του Μόντρεαλ (05/08), εκεί όπου καλείται να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο με τη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό (Τορόντο).

Στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Cincinnati Masters (11/08) στο οποίο πέρυσι δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού και φυσικά στο US Open που ξεκινάει στις 26 Αυγούστου.

Πέρυσι, ο 33χρονος Ισπανός είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από τον ημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν κόντρα στον Ντελ Πότρο και δεν αγωνίστηκε σε κανένα τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν.

“Οι διακοπές τελείωσαν. Πίσω στη δουλειά, πίσω στις προπονήσεις”  έγραψε ο Ράφα στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Se acabaron las vacaciones, vuelta al trabajo, vuelta a los entrenamientos. Holidays are over… back to work, back to practice #tennis #work #gettingready

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal) στις 23 Ιούλ, 2019 στις 5:31 πμ PDT

The post Προετοιμάζεται για Καναδά ο Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα