Νέα οδυνηρή ήττα για Ντιμιτρόφ

4η συνεχόμενη ήττα για τον Βούλγαρο στο ATP Tour και μάλιστα από τενίστα εκτός Top400!

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ τη φετινή σεζόν και η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη…

Προερχόμενος από τρεις σερί ήττες σε Roland Garros (3ος γύρος Βαβρίνκα), Queen’s (1ος γύρος Αλιασίμ) και Wimbledon (1ος γύρος Μουτέτ),

ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ γνώρισε οδυνηρή ήττα στην πρεμιέρα του στο Atlanta Open από το Νο405 της παγκόσμιας κατάταξης (1) Κέβιν Κινγκ.

Ο 28χρονος Αμερικανός με καταγωγή απ’την Ατλάντα, κέρδισε 7-5, 6-4 το πρώην Νο3 και νυν Νο52 της ATP, συνεχίζοντας την τρελή κούρσα από τα προκριματικά της Ατλάντα.

Το σερβίς του Ντιμιτρόφ ήταν σχεδόν ανύπαρκτο με τον Κινγκ να δημιουργεί 23 ευκαιρίες για break στο ματς (!), εκμεταλλευόμενος τις εφτά από αυτές.

Στο 2ο γύρο της hard court διοργάνωσης με την οποία ξεκινά επίσημα η περίοδος προετοιμασίας για το US Open, ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και Νο2 του ταμπλό, Τέιλορ Φριτζ.

Νωρίτερα, ο Ρέιλι Όπελκα σφράγισε το ραντεβού “γιγάντων” στο 2ο γύρο του θεσμού, αφού μετά τη νίκη με 6-3, 7-6(1) επί του Αλεξάντερ Μπούμπλικ, θα αντιμετωπίσει τον top seed, Τζον Ίσνερ στη φάση των “16”.

Ο Ίσνερ προέρχεται από τον τίτλο στο χορτάρινο τουρνουά του Νιούπορτ την προηγούμενη εβδομάδα με νίκη επί του Μπούμπλικ στον τελικό και θα έχει την ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω για τις δύο φετινές ήττες από τον Όπελκα σε Αυστραλία και Νέα Υόρκη. Οχτώ από τα 10 σετ που έχουν παίξει μεταξύ τους, έχουν κριθεί στο tie break.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Τρίτης στην Ατλάντα, ξεχώρισε η νίκη του Μιομιρ Κετσμάνοβιτς με 7-6(9), 7-6(5) επί του Τζακ Σοκ που πραγματοποίησε την επιστροφή του στο tour μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

Το τελευταίο τουρνουά του 26χρονου Αμερικανού ήταν το Australian Open 2019 και στην Ατλάντα αγωνιζόταν με wild card.

Ο 19χρονος Κετσμάνοβιτς, Νο66 στον κόσμο, στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ούγκο Ουμπέγ.

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Νέα οδυνηρή ήττα για Ντιμιτρόφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα