Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για Ριμπάκινα (vids)

Προερχόμενη από την κατάκτηση του BNP Paribas Open στο Indian Wells, η Έλενα Ριμπάκινα παρουσιάστηκε φυσιολογικά νωθρή στην πρεμιέρα της στο Miami Open και ξεκίνησε με δύσκολη νίκη την απαιτητική αποστολή της κατάκτησης του Sunshine Double.

Η 23χρονη από το Καζακστάν, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Μοσχοβίτισσα, Άνα Καλίνσκαϊα την οποία κέρδισε τελικά

με 7-5, 4-6, 6-3 εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 3ο γύρο του θεσμού.

Εκεί θα αντιμετωπίσει το πρώην Νο2 και νυν Νο29 του κόσμου, Πάολα Μπαντόσα που στο ξεκίνημα της ημέρας είχε νικήσει τη Λάουρα Σίγκεμουντ επίσης στα τρία σετ.

“Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω. Είχα ευκαιρίες στο 2ο σετ να το κλείσω αλλά δεν είχα την απαραίτητη ενέργεια κι αντίπαλός μου έκανε δύο καλές επιστροφές και ένα διπλό λάθος από μένα. Δεν πήγε καλά το 2ο αλλά είμαι χαρούμενη που βρήκα τρόπο στο 3ο σετ” είπε η Ριμπάκινα.

Εντυπωσιακή ήταν η Βικτόρια Αζαρένκα στο ντέρμπι με την Καμίλα Τζιόρτζι όπου η Λευκορωσίδα, τρεις φορές πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, επιβλήθηκε με 6-3, 6-1 στο προτελευταίο ματς της Πέμπτης.

Στον 3ο γύρο η Βίκα θα αντιμετωπίσει τη Μάγκντα Λινέτ.

MIAMI OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP (-6h)

The post Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για Ριμπάκινα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα