Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα

Πρεμιέρα 2ου γύρου σήμερα στο Mallorca Championships και στη μάχη της διοργάνωσης ρίχνεται το Νο2 του ταμπλό, Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο κεντρικό court τον Ίλια Ιβάσκα (15:30GR).

Προερχόμενος από δύο μέτρια τουρνουά σε Στουτγκάρδη και Χάλε, με απολογισμό δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, ο 23χρονος πρωταθλητής μας θα επιδιώξει να ανεβάσει το επίπεδό του στο διάσημο νησί της Ισπανίας και να τονώσει την πληγωμένη του αυτοπεποίθηση ενόψει του Wimbledon που ξεκινάει τη Δευτέρα στο Λονδίνο.

Ο Στέφανος που αγωνίζεται με wild card στο ATP 250 τουρνουά της Μαγιόρκα, την Τρίτη (21/06) ηττήθηκε στα διπλά μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο.

Τσιτσιπάς και Ιβάσκα θα αναμετρηθούν για 3η φορά, με τον Έλληνα τενίστα να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα ραντεβού τους φέτος, σε Ρότερνταμ (indoor hardcourt) και Βαρκελώνη (χώμα).

Στα προημιτελικά το συγκεκριμένο ζευγάρι διασταυρώνεται με το αντίστοιχο των Γκιρόν-ΜακΝτόναλντ.

Από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα για το 2ο γύρο της χορτάρινης διοργάνωσης ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μεντβέντεφ-Καράτσεφ (17:00GR) και Κύργιος-Μπαουτίστα Αγκουτ (19:00GR).

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24