Πλίσκοβα: “Η Σερίνα θα δυσκολευτεί πολύ να επιστρέψει”

Η φιναλίστ του Wimbledon 2021 και πρώην Νο1 στον κόσμο Καρολίνα Πλίσκοβα μίλησε για την επερχόμενη επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς στο τουρ με φόντο το Λονδρέζικο Slam. Η Τσέχα δήλωσε πως η προσπάθεια της Αμερικανίδας Θρύλου θα είναι υπερβολικά δύσκολη και απαιτητική. Η Σερίνα έχει προγραμματίσει να παίξει διπλά στο τουρνουά του Ίστμπουρν αυτή την εβδομάδα μαζί με την Ονς Ζαμπέρ πριν μεταβεί στο Wimbledon

που ξεκινάει την Δευτέρα.

“Δεν ξέρω πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που έχει παίξει. Έχει περάσει ένας χρόνος; Είναι πολύς καιρός και δεν είναι πια νέα, οπότε υποθέτω ότι το σώμα χρειάζεται επίσης λίγο χρόνο για να επανέλθει σε φόρμα. Το να παίζεις αγώνες σε τουρνουά είναι πολύ διαφορετικό από την απλή προπόνηση και από ότι καταλαβαίνω, δεν παίζει μονά εδώ στο Ίστμπουρν, παίζει απλώς διπλά.

Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο γι ‘αυτήν, ανεξάρτητα από το είδος της παίκτριας που είναι, γιατί αυτό είναι ένα πράγμα που χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο. Αλλά φυσικά, είναι μια καταπληκτική παίκτρια, πέτυχε τόσα πολλά και πολλές παίκτριες θα φοβούνται πολύ να παίξουν εναντίον της. Αυτό είναι το πλεονέκτημά της, αλλά ας δούμε το επίπεδο. Δεν μπορώ πραγματικά να πω.”

Για την Σερίνα μίλησε και η Πόλα Μπαντόσα που εμφανίστηκε ξαφνιασμένη από την απόφαση της Αμερικανίδας να επιστρέψει τώρα:

“Πιστεύω ότι εξέπληξε τους πάντες, αλλά είναι πολύ καλό που την έχω πίσω. Πραγματικά με εκπλήσσει πώς έχει όλη αυτή την δίψα για το παιχνίδι. Είναι μεγάλη έμπνευση. Είναι ωραίο να την έχουμε πίσω και ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει για πολύ περισσότερο χρόνο γιατί νομίζω ότι κάνει πολύ καλό στο τένις.

Αλλά από την άλλη πλευρά, φυσικά δεν θέλω να παίξω εναντίον της! Ελπίζω η κλήρωση να την τύχει με άλλη παίκτρια γιατί κανείς δεν θέλει να παίξει εναντίον της Σερίνα και ειδικά στο χορτάρι. Ας προσευχηθώ γι’ αυτό!”

Ενθουσιασμένη και πολύ τυχερή που θα παίξει διπλά με την Αμερικανίδα δήλωσε η Όνς Ζαμπέρ που πριν λίγες μέρες στέφθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Βερολίνου και διανύει μια πολύ καλή σεζόν:

“Ήθελα να το πω σε όλους, αλλά προφανώς δεν μπορούσα. Το είπα στην οικογένειά μου, αλλά ούτε καν στους στενούς μου φίλους. Αισθάνομαι ενθουσιασμένη, πραγματικά τυχερή που με επέλεξε. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να μοιραστώ το γήπεδο μαζί της. Έβλεπα πάντα τη Σερίνα να παίζει και πάντα την υποστήριζα. Είναι ένας θρύλος και ένα παράδειγμα για το άθλημά μας. Είμαι πολύ αγχωμένη που θα παίξω μαζί της. Ελπίζω ότι ο αγώνας θα είναι υπέροχος και θα έχουμε υπέροχους αγώνες.”

Η Σερίνα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στα διπλά σήμερα όπου με την Ζαμπέρ θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι Μπούσκοβα/Σορίμπες Τόρμο όχι πριν τις 19:00GR.

ROTHESAY OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Πλίσκοβα: “Η Σερίνα θα δυσκολευτεί πολύ να επιστρέψει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα