Πως είναι να αντιμετωπίζεις Ράφα και Νόλε

Ο Κάρεν Κατσάνοφ, μίλησε στους δημοσιογράφους για την πίεση, ψυχολογική και σωματική που ασκούν στους αντιπάλους τους οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Αντιμετωπίζοντας για μια ακόμη φορά τον Ράφαελ Ναδάλ στην καριέρα του, στον προημιτελικό Ισπανία-Ρωσία για το Davis Cup Finals, ο Κάρεν Κατσάνοφ έκανε μια σύγκριση μεταξύ Ναδάλ και Τζόκοβιτς για το πως είναι να αντιμετωπίζεις τους δύο κορυφαίους τενίστες της γενιάς τους.

“Και οι δύο είναι διαφορετικοί και μπορούν να παίξουν πολύ καλό τένις, σωστά; Είναι διαφορετικοί. Έλεγα στους συμπαίκτες μου,

για παράδειγμα, μετά τον αγώνα με τον Ναδάλ εδώ στη Μαδρίτη, ότι η ένταση είναι πολύ υψηλή. Η μπάλα έρχεται διαφορετικά πάνω σου, κάθε φορά που τον αντιμετωπίζεις. Έχει περισσότερο σπιν. Με τον Νόβακ, νιώθεις επίσης πίεση.

“Παίζει πολύ βαθιά χτυπήματα και φλατ χτυπήματα. Δεν ανοίγει τόσο πολύ το γήπεδο, όμως σε ωθεί έξω από το court και αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Οι επιστροφές του είναι εξαιρετικές. Είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει.

“Με τον Ράφα νιώθω ότι έχω καλύτερες πιθανότητες στο σερβίς μου. Ο Νόβακ, πάντα ασκεί πίεση στις επιστροφές” είπε ο Ρώσος.

The post Πως είναι να αντιμετωπίζεις Ράφα και Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα