Το instagram του Καρμέλο Άντονι είναι η βίβλος της κακής μόδας

10:41 24/11/2019 - Πηγή: Contra

Ο Καρμέλο Άντονι εμφανίστηκε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, αυτήν τη φορά, με τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (αντί για κάποια ευρωπαϊκή -ακόμα κι ελληνική- ομάδα, όπου θα ταίριαζε καλύτερα). Το 'νεκρό' διάστημα της αγωνιστικής απραξίας που ξεπέρασε τον έναν χρόνο, φάνηκε ελάχιστα μέσα στο γήπεδο, καθώς ο πήρε προσπάθειες για σουτ και είχε μια αξιοπρεπή συγκομιδή 10 πόντων, στην ήττα από τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης. Επίσης, κατά την άφιξή του στο γήπεδο, μάς χάρισε αυτήν τη μαγική εμφάνιση.

Απολαύστε χρώμα πιο πορτοκαλί κι από έναν ολόκληρο πορτοκαλαιώνα.

(συγνώμη για το μέτριο αστείο, προχωράμε)

'Fame n' Flame', γράφει το σακάκι του, ανάμεσα σε πολλά ακόμα 'σεντόνια' , ενώ έχει ζωγραφισμένες και φωτιές, για να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό το ρούχο που έχει στάμπα 'flame' το εννοεί, δεν λέει ψέματα. FLAME ΕΙΠΑΜΕ.

Φυσικά, αυτό δεν είναι το μοναδικό ενδυματολογικό διαμάντι που υπάρχει στο instagram του Άντονι. Ο παίκτης του Πόρτλαντ, όσο ήταν εκτός δουλειάς, ανέπτυξε υποδειγματικά ένα page αποτελούμενο από δυο σημεία αναφοράς: τσιτάτα για την επιβίωση και την υπομονή σε έναν σκληρό και άδικο κόσμο, μαζί με ρούχα πολύχρωμα, φανταχτερά, που δεν γίνεται να μην προσέξεις. Ο Άντονι είναι ο ορισμός του basic μύστη και αυτό φαίνεται από τις ενδυματολογικές του επιλογές και τις ατάκες-αποστάγματα σοφίας που βρίσκει για να τις συνδυάζει. Είναι ξεκάθαρα "καλός, καλός"!

Στην έρημο σαν πεζοναύτης

Λογοπαίγνιο του 'real eyes' με το 'realise' και τζάκετ παραλλαγής στην έρημο. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Το καπέλο που δεν σε 'καπελώνει'

Το vintage αμάξι εδώ συνδυάζεται με το κατάλληλο vintage καπέλο και το σύνολο θυμίζει Scarface. Μεγαλειώδες.

Το dirty look που σε βγάζει ασπροπρόσωπο

"To γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί", έλεγε ένα παλιό άσμα και ο Άντονι με την παραπάνω φώτο προτείνει χρωματική ομοιομορφία που δεν 'καίει' το μάτι, για τα εργατικά, λαϊκά αγόρια.

Το ροζ, το τίμιο, το θαρραλέο

Φυσικά, το λαϊκό παιδί δεν θα φοβηθεί να φορέσει ροζ στις δημόσιες εμφανίσεις του και ο Άντονι συστήνει χρωματικές αποχρώσεις που παραπέμπουν σχεδόν στο χρώμα της φράουλας και δίνουν στο βραδινό look μια αναπάντεχη παραξενιά.

Το παλιό του παλτό, τον κάνει πιο gangsta rap κι από δίσκο του Εμινεμ

Πώς μπορείς να βγάλεις το παλτό από τη ντουλάπα σου και να το κάνεις να δείχνει edgy; Πώς γίνεται να μην σε κάνει να μοιάζεις με καθηγητή λατινικών που διαβάζει Ovidius poeta στη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου; Ο Άντονι ξέρει. Φοράει τις αγαπημένες παραλλαγές από μέσα, ενισχύει το σύνολο με ασημένιο μενταγιόν και ρολόι και γυρίζει τα μανίκια στο παλτό, έτσι για το 'εφέ' της υπόθεσης. Μόνο εκείνος μπορεί. Εσύ το' χεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα