Μπέντσιτς: “Δεν πίστευα ποτέ μου ότι θα φτάσω εδώ”

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο μονό γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, Μπελίντα Μπέντσιτς, στις δηλώσεις της αμέσως μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό του θεσμού, κόντρα στη Μαρκέτα Βοντρούσοβα, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφτασε σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

Η 24χρονη Ελβετή, έγινε η πρώτη τενίστρια στην ιστορία της χώρας της, που καταφέρνει να κερδίσει μετάλλιο σε Ολυμπιακό τουρνουά τένις και δεν

είχε λόγια για να περιγράψει πως αισθανόταν τη στιγμή που της κρεμούσαν το χρυσό.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, στο ταμπλό του διπλού γυναικών, όπου μαζί με τη Βικτόρια Γκόλουμπιτς θα διεκδικήσει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο για την χώρα της.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα προσπαθήσω να κερδίσω ακόμη ένα χρυσό αύριο. Χαχα. Θα παίξω σαν να είναι το τελευταίο ματς της καριέρας μου στον τελικό του διπλού. Για μένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event που υπάρχει.

Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη, πως έχω ήδη ένα χρυσό στην κατοχή μου και θα κερδίσω σίγουρα ακόμη ένα μετάλλιο από το διπλό. Που μπορεί να είναι κι εκείνο χρυσό.

Πραγματικά, δεν ξέρω τι πρέπει να πω γι’ αυτήν την περίσταση. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει στην καριέρα μου.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω από χαρά. Δεν πίστευα ποτέ μου ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Πάλευα για τη ζωή μου στο court και εν τέλει λειτούργησε”.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπέντσιτς: “Δεν πίστευα ποτέ μου ότι θα φτάσω εδώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα