Περισσότερα από 6.000.000$ για αυτούς που έχουν ανάγκη

18:22 5/5/2020 - Πηγή: Tennis24
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρότζεκτ “The Player Relief Fund” που θα στηρίξει με περισσότερα από 6.000.000$ τενίστες και τενίστριες που έχουν πληγεί από την αναστολή της αγωνιστικής δράσης…

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που επικαλούνται για πηγή τους μια συγκεκριμένη εταιρεία ατζέντηδων, ΑΤΡ, WΤΑ και ITF έφτασαν σε συμφωνία για την ανακοίνωση του πρότζεκτ “The Player

Relief Fund”, που έχει ως σκοπό να βοηθήσει όσους αθλητές και όσες αθλήτριες περνάνε δύσκολα στις μέρες του κορονοϊου.

Πιο συγκεκριμένα, θα μοιραστούν περισσότερα από 6.000.000$ σε περίπου 800 αθλητές, που πληρούν ορισμένα κριτήρια τα οποία έχουν δημιουργήσει οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος.

Σύμφωνα με το Associated Press, θα μοιραστούν από 7.500$ σε κάθε τενίστα και κάθε τενίστρια που θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Επίσης, τα χρήματα θα μοιραστούν αποκλειστικά και μόνο σε αθλητές εκτός του Top100 των δυο κατατάξεων και ασφαλώς δεν θα υπάρχουν διαφορές στα ποσά που θα λάβουν αθλητές της ΑΤΡ και αθλήτριες της WTA.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, είναι άγνωστο πότε θα κατατεθούν τα χρήματα στους δικαιούχους, όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να ανακοινωθεί το πλήρες πρότζεκτ και όλες οι λεπτομέρειες γύρω από αυτό.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Περισσότερα από 6.000.000$ για αυτούς που έχουν ανάγκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα