Ναδάλ: “Δεν θα συνεχιστεί η σεζόν, το υπογράφω”

14:57 5/5/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε σε εφημερίδα της Ισπανίας για το μέλλον του τένις μετά την πανδημία του κορονοϊού και εμφανίστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για τη συνέχεια της φετινής σεζόν…

Ο Ισπανός θρύλος φιλοξενήθηκε στην El Pais και εξέφρασε την άποψή του όσον αφορά τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Ράφα δεν πιστεύει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξαναδούμε τένις μέσα στο 2020, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε στις δηλώσεις του

πως… θα υπέγραφε κιόλας ότι το τένις θα συνεχιστεί το 2021.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νο2 τενίστας του κόσμου:

“Θέλω οπωσδήποτε να επιστρέψω στο τένις πριν τελειώσει το 2020, όμως δυστυχώς δεν νομίζω πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θα υπέγραφα, πως μάλλον το τένις θα επιστρέψει το 2021. Τόσο σίγουρος είμαι.

Για την ακρίβεια, αγχώνομαι περισσότερο για το Αυστραλιανό Όπεν 2021, παρά για το αν θα παίξουμε άλλο τένις φέτος. Η σεζόν είναι ήδη χαμένη. Ας ελπίσουμε πως του χρόνου θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.

Πραγματικά, εύχομαι να μην μας τύχουν άλλες τέτοιες καταστάσεις και το 2021 να ξεκινήσει και να τελειώσει όπως πρέπει. Με τένις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: “Δεν θα συνεχιστεί η σεζόν, το υπογράφω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα