Πέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Κοκκινάκη ο Ζβέρεφ (vids)

Στα ημιτελικά του Mifel Tennis Open στο Λος Κάμπος, μαζί με τους Στέφανο Τσιτσιπά, Κάσπερ Ρουντ και Τζόρνταν Τόμπσον, προκρίθηκε το Νο1 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του Θανάση Κοκκινάκη στον τελευταίο προημιτελικό της Πέμπτης και με 6-3, 6-4 επί του Αυστραλού, έκλεισε θέση στους τέσσερις καλύτερους της διοργάνωσης όπου τον περίμενε ο Τόμπσον.

1⃣2⃣/12 break points saved

Top seed

@AlexZverev defeats Kokkinakis 6-3 6-4 to complete the SF lineup in Los Cabos.#LosCabosTennisOpen pic.twitter.com/2o6DoDYHV2

Tennis TV (@TennisTV) February 23, 2024

Έτσι, τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Μεξικάνικου τουρνουά είναι Τσιτσιπάς-Ρουντ (04:00GR) και Ζβέρεφ-Τόμπσον (06:00GR) την Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου).

Η νίκη του Ζβέρεφ μόνο εύκολη δεν ήταν καθώς ο 26χρονος χρειάστηκε να σώσει και τα 12 break points του Κοκκινάκη στο ματς ενώ ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις δικές του ευκαιρίες για break, πετυχαίνοντας δύο σε τρεις ευκαιρίες!

Kokkinakis… #LosCabosTennisOpen pic.twitter.com/ACuMCUfykP

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) February 23, 2024

Το γρήγορο break στο 2ο game του εναρκτήριου σετ, έδωσε σιγουριά στον Ζβέρεφ ο οποίος έφτασε στην κατάκτηση του 1ου σετ μετά από 56 λεπτά.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ήταν και το 2ο σετ, με τον Γερμανό να σώζει 7 break points του Κοκκινάκη και να πετυχαίνει το καθοριστικό break στο 5ο game (3-2), διατηρώντας μέχρι τέλους το προβάδισμα.

This is how every point is fought for. #LosCabosTennisOpen. #CelebratetheGame pic.twitter.com/TmDHfSDziV

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) February 23, 2024

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-9h)

The post Πέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Κοκκινάκη ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα