Rio Open: Νέα μεγάλη νίκη για τον 17χρονο Φονσέκα (vid)

Ο Ζοάο Φονσέκα είναι αναμφίβολα το πρόσωπο του τουρνουά, μέχρι τώρα στο Rio Open με τον 17χρονο Βραζιλιάνο να εξασφαλίζει την παρουσία του στα προημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης, με νέα σπουδαία εμφάνιση και νίκη την Πέμπτη.

Το Νο655 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη νίκη επί του Νο7 του ταμπλό Άρθουρ Φις στην πρεμιέρα,

κέρδισε με 6-4, 6-4 και τον έμπειρο Κριστιάν Γκαρίν, συνεχίζοντας την ονειρική του πορεία στο τουρνουά της πατρίδας του.

JOAO FONSECA CHEGOU PRA FICAR! MATCH POINT DA VITORIA DO FENOMENO DE 17 ANOS NO RIO OPEN! pic.twitter.com/hhqcL4STt3

— Break Point (@BreakPointBR) February 23, 2024

Ο 17χρονος Βραζιλιάνος, έγινε ο δεύτερος νεαρότερος τενίστας που εξασφαλίζει θέση στα προημιτελικά ATP 500 τουρνουά, από το 2009 όταν ξεκίνησαν τα τουρνουά της σειράς.

“Ζω ένα όνειρο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι” είπε αμέσως μετά ο Φονσέκα ο οποίος στα προημιτελικά του Ρίο ντε Τζανέιρο θα αντιμετωπίσει τον qualifier Αργεντινό, Νο113 στον κόσμο, Μαριάνο Ναβόνε που με τη σειρά του κέρδισε 6-1, 6-2 τον Γιάνικ Χάνφμαν.



To εισιτήριο για τα προημιτελικά εξασφάλισαν και οι Κάμερον Νόρι, Σεμπάστιαν Μπαέζ και ο γηπεδούχος Τιάγκο Μοντέιρο.

Ο Νόρι, Νο2 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου στο Ρίο, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στον wild card, Γκουστάβο Χέιντε τον οποίον κέρδισε με 6-1, 6-1 και θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη ντόπιο, τον Τιάγκο Σέιμπουθ-Γουάιλντ με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά.

Ο Μπαέζ, Νο5 του ταμπλό, επικράτησε 7-6(1), 6-3 του Φακούντο Ντιάζ Ακόστα και θα αναμετρηθεί με τον Τιάγκο Μοντέιρο που με τη σειρά του απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον συμπατριώτη του, Φελίπε Μελιγκενί Άλβες.

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Rio Open: Νέα μεγάλη νίκη για τον 17χρονο Φονσέκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα