Πέρασε η Οσάκα, νοκ-άουτ η Σαμπαλένκα – VIDEO

Ναόμι Οσάκα, Άσλεϊ Μπάρτι, Πέτρα Κβίτοβα, Σοφία Κενίν και Καρολίν Βοζνιάκι επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και προκρίθηκαν στη φάση των “16” του China Open. Αντίθετα, εκτός συνέχειας έμεινε η Αρίνα Σαμπαλένκα…

Πέντε φαβορί προκρίθηκαν και ένα έμεινε εκτός την Τρίτη στο China Open του Πεκίνου. Μόνο η φορμαρισμένη μέχρι πρότινος και πρωταθλήτρια την περασμένη εβδομάδα στη Γουχάν, Αρίνα Σαμπαλένκα, αποκλείστηκε

από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Λευκορωσίδα, γνώρισε ήττα στα δυο σετ από την Ντάρια Κασάτκινα και είπε αντίο νωρίς-νωρίς στο θεσμό, από το ντεμπούτο της.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, η Κασάτκινα επικράτησε με 6-4, 7-6(5) και πέρασε στη φάση των “16” του τουρνουά, όπου και θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

What a way to win!@Dkasatkina gets it done in spectacular style against Sabalenka – 6-4, 7-6(5)!@chinaopen #chinaopen pic.twitter.com/nhnMAM8bOR

WTA (@WTA) 1 Οκτωβρίου 2019


Σε αντίθεση με τη Σαμπαλένκα, η Ναόμι Οσάκα έκανε… περίπατο κόντρα στην Αντρέα Πέτκοβιτς και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο Ασιατικό swing.

Η Γιαπωνέζα πέτυχε την 6η συνεχόμενη straight sets νίκη της τις τελευταίες δυο εβδομάδες, με το εμφατικό 6-2, 6-0 και θα παίξει στη συνέχεια, κόντρα στη νικήτρια του αγώνα Ρίσκε-Τομλιάνοβιτς.

Just inexorable today!@Naomi_Osaka_ beats Petkovic 6-2, 6-0 @chinaopen #chinaopen pic.twitter.com/GDddXARopL

WTA (@WTA) 1 Οκτωβρίου 2019


Ούτε η Άσλεϊ Μπάρτι αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και απέκλεισε χαρακτηριστικά άνετα την Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν.

Η Αυστραλή, Νο1 τενίστρια του κόσμου αυτή τη στιγμή, επικράτησε με 6-4, 6-2 και περιμένει στον 3ο γύρο μια εκ των Σλόαν Στίβενς και Σαϊσάι Ζανγκ.

Wrapped up in straight sets by the World No.1!@ashbar96 beats Putintseva 6-4, 6-2 at @chinaopen! #ChinaOpen pic.twitter.com/OB7y1rqLyR

WTA (@WTA) 1 Οκτωβρίου 2019


Πέτρα Κβίτοβα, Σοφία Κενίν και Καρολίν Βοζνιάκι, πέρασαν επίσης στη φάση των “16” χωρίς να χάσουν σετ την Τρίτη, αφήνοντας εκτός, τις Κριστίνα Μλαντένοβιτς, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και Κριστίνα ΜακΧέιλ, αντίστοιχα.

CHINA OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πέρασε η Οσάκα, νοκ-άουτ η Σαμπαλένκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα