Φέντερερ: “Με κέρδισε ένας καλύτερος αντίπαλος” – VIDEO

Στην ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά στάθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ στη συνέντευξη Τύπου

Μετά από 17 ματς αήττητος στη Μελβούρνη, ο Ρότζερ Φέντερερ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο Australian Open.

Δράστης, ο δικός μας, Στέφανος Τσιτσιπάς που τάραξε τα παγκόσμια νερά με την ΕΠΙΚΗ νίκη επί του Βασιλιά στον 4ο γύρο του πρώτου Major της νέας σεζόν!

Ο δις

φορές υπερασπιστής του τίτλου, δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε break καμία από τις 12 ευκαιρίες που είχε στο ματς και παρά τον εκνευρισμό του γι’αυτό το γεγονός, έδωσε τα εύσημα στον άξιο αντίπαλό του.

“Πάντα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για μια ήττα. Σίγουρα δεν τα πήγα καλά στα break points, όμως έκανε καλή δουλειά και ο Στέφανος. Για μένα είναι απογοητευτικό αυτό. Έχασα από έναν καλύτερο αντίπαλο σήμερα, τα εύσημα ανήκουν στον Στέφανο” είπε ο 37χρονος μαέστρος στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στη Μελβούρνη.

Συνεχίζοντας να πλέκει το εγκώμιο του Στεφ, ο Φέντερερ πρόσθεσε: “Το τένις μου είναι εδώ. Έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχασα από έναν κακό παίκτη. Έχασα από κάποιον που για πολλά χρόνια θα είναι στην κορυφή”

Παράλληλα, ο Φέντερερ εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους την απόφασή του να παίξει φέτος στη χωμάτινη περίοδο και αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τα τουρνουά που θα παίξει στο χώμα.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Φέντερερ: “Με κέρδισε ένας καλύτερος αντίπαλος” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα