Περ: “Το Μόντε Κάρλο μοιάζει με νεκροταφείο”

Συνήθως το Monte Carlo Masters δίνει τη δυνατότητα στους τενίστες να παίξουν σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα του κόσμου, δίπλα στη θάλασσα, ωστόσο ο Μπενουά Περ το χαρακτήρισε “νεκροταφείο” από τη στιγμή που δεν επιτρέπονται οι φίλαθλοι λόγω της πανδημίας.

Ο 31χρονος Γάλλος αποκλείστηκε στην πρεμιέρα της Κυριακής, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-7(3), 7-6(5) από τον Τζόρνταν Τόμπσον και στη συνέχεια έβαλε κατά πάντων για τους περιορισμούς στο ATP Tour.

“Απλά δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει η μαγεία.

Ποια είναι η ευχαρίστηση να παίζεις έτσι;” αναρωτήθηκε ο Περ και συνέχισε: “Φυσικά είναι σπουδαίο να μπορούμε να έρθουμε εδώ αλλά μοιάζει με προπόνηση. Αν έχεις ζήσει το tour διαφορετικά και το βλέπεις όπως είναι τώρα, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να φύγεις μακριά”.

Ήταν η 9η ήττα του στα 10 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο tour. Η νίκη επί του Νο1165 στον κόσμο, Νίκολας Γιάρι στο τουρνουά της Κόρντομπα τον περασμένο μήνα, είναι η μοναδική επιτυχία του Περ τη φετινή σεζόν.

Παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ο Περ παραμένει στο Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που του επιτρέπει να μπαίνει απευθείας στα κυρίως ταμπλό των μεγάλων διοργανώσεων.

“Όλο αυτό δεν μου προσφέρει τίποτα, πέρα από κάποια χρήματα. Δεν υπάρχει ευχαρίστηση” πρόσθεσε ο Γάλλος που έχει κερδίσει 8.5 εκ. δολάρια στην καριέρα του.

“Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτό είναι από τα πιο όμορφα γήπεδα στον κόσμο αλλά τώρα μοιάζει με νεκροταφείο. Η μόνη μου ευχαρίστηση είναι όταν είμαι στο σπίτι χωρίς μάσκα και δεν με νοιάζει καθόλου για τον Covid”

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Περ: “Το Μόντε Κάρλο μοιάζει με νεκροταφείο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα