Ανατροπή και ημιτελικό ο Τιμ! – VIDEO

Για δεύτερο σερί αγώνα του στο Παρίσι, ο Ντομινίκ Τιμ ανέτρεψε την κατάσταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Paris Masters!

Κερδίζει με τον δύσκολο τρόπο!

Σημάδια μεγάλης πνευματικής δύναμης αλλά και αγωνιστικής ανόδου έχει δείξει αυτήν την εβδομάδα ο Ντομινίκ Τιμ!

Ο 25χρονος Αυστριακός προκρίνεται στον δεύτερο φετινό του, μετά τη Μαδρίτη, ημιτελικό σε Masters τουρνουά στην πόλη που, λίγους μήνες πριν, αγωνιζόταν στον πρώτο του τελικό Slam,

στο Ρολάν Γκαρός φυσικά!

Μετά την ανατροπή του κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς, ο Τιμ αντέστρεψε τα δεδομένα και κόντρα στον υπερασπιστή του τίτλου, Τζακ Σοκ, τον οποίο και υπέταξε με 4-6, 6-4, 6-4.

Πλέον, στα ημιτελικά τον περιμένει ο πολύ φορμαρισμένος Κάρεν Κατσάνοφ σε ένα πολύ ενδιαφέρων αγώνα ανάμεσα σε δύο φύσει big hitter τενίστες!

Ο Τζακ Σοκ των μόλις επτά νικών σε όλη τη σεζόν, έδειξε ότι έχει “αλλάξει τσιπάκι” σε αυτό το τουρνουά στο πρώτο σετ στο οποίο ήταν εξαιρετικός.

Εκμεταλλεύτηκε το κάπως μουδιασμένο ξεκίνημα του Τιμ και έκανε από νωρίς break αλλά ο Αυστριακός επέστρεψε στη διεκδίκηση του σετ μόνο προσωρινά όμως καθώς, σερβίροντας για να παραμείνει σε αυτό, υπέκυψε στην πίεση του Αμερικανού.

Όπως και στο ματς κόντρα στον Τσόριτς, ο Τιμ έβγαλε πολύ περισσότερη ενέργεια μόλις έμεινε πίσω στο σκορ!

Με οδηγό τον εξαιρετικό ρυθμό που βρήκε στο σερβίς και το δυνατό baseline game του, πήρε από ένα break στα δύο επόμενα σετ και αυτό ήταν υπερ-αρκετό για να του δώσει μία ακόμα νίκη τεράστιας ψυχολογικής σημασίας!

Ακόμα δεν έχει γευτεί κάποιον Masters τίτλο έχοντας σταματήσει σε δύο σερί τελικούς στη Μαδρίτη.

Ο Σοκ, παρά την ήττα, έπαιξε ξανά…κανονικό τένις σε αυτό το τουρνουά κάνοντας άλματα προόδου σε σχέση με την τραγική εικόνα που είχε δείξει τους προηγούμενος δέκα μήνες.

Παρασκευή, 2/11: Προημιτελικοί Paris Masters

Khachanov (Russia) beat Zverev (Germany) 6-1 6-2
Thiem (Austria) beat Sock (USA) 4-6 6-4 6-4

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ανατροπή και ημιτελικό ο Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα