Παπαμιχαήλ: “Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα” (vid)

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ χρειάστηκε περίπου 2,5 ώρες για να κάμψει την αντίσταση της Βουλγάρας Ιζαμπέλα Σινίνκοβα με 3-6, 6-4, 6-1 χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ελληνική ομάδα στο United Cup

Στις δηλώσεις της η Ελληνίδα τενίστρια αποκάλυψε ότι είχε άγχος που είχε στην αρχή της αναμέτρησης, μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά και για το γεγονός ότι πάλεψε με όλη την καρδιά της για να φέρει τη νίκη στην ελληνική ομάδα. 

“Παίζω με μία πολύ δυνατή ομάδα στο πλευρό μου. Ο Στέφανος και η Μαρία είναι

παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για εμένα και την ομάδα, αλλά και για όλη τη χώρα. Οπότε το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να παλέψω με όλη την καρδιά μου και να πάρω τη νίκη για την Ελλάδα”, είπε η Παπαμιχαήλ

“Έκανα πολύ καλή προετοιμασία, μαζί με τον γυμναστή μου, τον προπονητή μου και τον ψυχολόγο μου. Ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω οτιδήποτε ερχόταν, είτε ήταν ζέστη είτε κρύο, θα έμενα εκεί έξω οτιδήποτε κι αν ήταν.”

Όσο για τη μέχρι τώρα παραμονή της στο Περθ, αλλά και το Tour στο νησί Ρότνεστ η Ελληνίδα τενίστρια απάντησε: “Μου άρεσε πολύ! Ευχαριστώ και τη διοργάνωση για τη βόλτα με το ελικόπτερο μέχρι το νησί, ήταν πολύ όμορφα. Μας συμπεριφέρεστε πολύ καλά, κάνετε υπέροχη δουλειά, οπότε θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και να σας πω να συνεχίσετε την καλή δουλειά.”

The post Παπαμιχαήλ: “Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα